Main Menu

Oblikovanje obrva

Started by AnaK, April 21, 2010, 10:36:55 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

je moj sledeći projekat. Nešto sam baš nezadovoljna, pa bih da menjam. Proučila sam problematiku davno, ali nešto ne štima. U salonima sam nekad bila zadovoljna, nekad nezadovoljna, nikad prezadovoljna. Pri tome, užasno sam lenja za organizaciju da to stalno i redovno zakazujem  :-[

Sad mi je baš zanimljiv taj neki Anastasia metod:

http://www.sephora.com/browse/brand_hierarchy.jhtml?brandId=Anastasia&_loopback=1

Ali mi je dilema kako odrediš idealni oblik koji želiš? Znam da se radi u Murad salonu kod nas, ali mi je cena baš  :hm:

Našla sam ovo, za štampanje:

http://www.yestheyrefake.net/eyebrow_stencils.htm

I skoro sve mi se sviđa  :-[

Neki savet?
Janko 23.7.2002.

MissL

Nemam nazalost savet :( Ja ne bih mogla nikako sama, ali drzim fige :clapping: Idem da vidim sta se radi sa ovim sablonima
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Ni ja nemam savet.  :( Moje obrve su domaća radinost.  :diva: :crazy:

Finalina

sve sto sam pokusala uspesno se zavrsilo jedino kod moje kozmeticarke jer ona to radi taman kako treba :)

probala bih i nesto novo, nisam cula za neko posebno mesto i bas cu ovo da pogledam, deluje mi interesantno kao tema za razmisljanje u toko prolecnih promena :)

aleks

obrve su mi nocna mora  :crycry:
dole imam kozmeticarku koja ih sredi fenomenalno i uvek prvo trcim kod nje, samo dete ostavim kod mojih  :lol:
a ovde...te ne skracuju makazama, te da pustam prirodno, te cupaju samo dole (a ja imam inace gusce obrve od mog caleta)...vrhunac je bio kad sam 3 meseca posle porodjaja otisla u jedan salon da mi srede. Sredi mi devojka jednu nekako (uzas, al ajde), a na drugoj mi uoci kao neku rupu  i htela da me posalje kuci da dodjem za 10 dana  :sissyfight: znaci, bila sam u stanju da je bijem...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

MissL

kakav lik :shout: sta se desava s njima tamo, taj 'sve mora prirodno' fazon mi nesto bas ide na zivce
Stiv 24.11.2003.

aleks

ne pitaj  :crycry: a isla sam u razne salone...
sad nekako uspevam sama, ali nije ni priblizno kako treba...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Unabebili

Ja to radim "šacimetrijskom" metodom, prema obliku lica, bez ikakvih komplikovanih pomagala  :girl_haha:, piceta i malko iskustva.
Samo jednoj devojci to radim pomocu voska, ali ona, sirota ima obrve kao Momcilo Krajisnik i manja joj je muka da se tako uradi, nego dlaka po dlaka.

Ni  mrtva ne bih dala da mi neko drugi to oblikuje, jednom sam dozvolila jednoj svojoj radnici i  :wall: :lol: mesecima sam se posle oporavljala od soka

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

moje obrve imaju savrsen oblik (ali stvarno  :diva: ) mana im je sto su u sustini dva prsta debele  :rofl1: :rofl1: :rofl1:

skoro sam ih kosila epilatorom  :rofl1:
ali oblikom sam uglavnom zadovoljna :D

janavi

Quote from: Glitter on April 21, 2010, 10:48:05 AM
moje obrve imaju savrsen oblik (ali stvarno  :diva: ) mana im je sto su u sustini dva prsta debele  :rofl1: :rofl1: :rofl1:
i moje :diva:
i nisu debele 2 prsta, samo pola jednog :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

aleks

ja samo da dodam, da kad ih nekako upristojim u kucnoj radinosti, uvek, uvek koristim olovku za obrve i cetkicu. Izgledaju mnogo bolje.
MAC olovku za obrve u sticku preporucujem, nekako je masnija, nije onako drvenasta...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Hvala, una  :kiss1:

Ma meni su obrve potpuno različite - i po obliku, i gustini  :blink: Plus ih imam po celoj glavi  :crycry:

Od pramenova sam odustala, sad tražim novu zanimaciju  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja kao Una, nešto mislim da ne bih dala da mi neko drugi prčka oko obrva.  :nokti2: Oporavak onda stvarno može da potraje.  :lol:

Gost51

ja volim moje obrve, iako su razlicite :D
debele su i ja ih samo malo odozdo cupam, nikako ne bih mogla da napravim tanke

MissL

Quote from: AnaK on April 21, 2010, 10:52:11 AM
Plus ih imam po celoj glavi  :crycry:
jao breeeeeee :lol: :lol: :lol:

ja se prepustim kozmeticarki, nikako ne moze da bude gore od onoga kakva dodjem kod nje :lol:
Stiv 24.11.2003.