Vreme je za baste i zelene terase

Started by Xe, March 26, 2010, 02:29:44 PM

Previous topic - Next topic

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Janko 23.7.2002.

dmi

Quote from: AnaK on February 28, 2011, 11:40:27 PM
To nam je generacijski :friends:

:friends: sta god sta je kod mene uspeva samo ono sto se stavi u vaznu pa se sruci u kantu kad uvene :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Ja imam dva nova mezimčeta. Ovakva  :girl_in_love:

:-[
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: maxic on February 28, 2011, 10:03:58 PM
Hvala Cici. Probaj da odes na neki od domacih foruma o bilju, mora da nesto moze, samo ono sto ti posadis vjerovatno ne uspjeva zbog polozaja . 
Gledala sam jedno vreme intezivno pa se smorila, a sad koliko malo vremena provedemo tokom leta kod kuće ne mili mi se da ikome ostavljam obavezu zalivanja.Na splavu takvu akciju da izvedem ne mogu, tata ne dozvoljava a i smeta štapovima za pecanje  :sissyfight:

Kod mene na terasi je porblem nedovoljno sunca, već ga posle 10 nema i tek nešto malo posle 5 ali to ni ne dodje do cveća ja ga samo vidim.

AnaK

Pitaću tatu šta uspeva na njegovoj terasi, isto je bez sunca.
Janko 23.7.2002.

cici

AnaK

Stvarno jeste  :love32: Mislim da sunca ima do najkasnije pola 9-9 ujutru, i posle ni zraka.
Janko 23.7.2002.

cici

Slično kao kod mene, e pa stvarno ako kod njega uspeva bar nešto onda sam ja baksuz nesposobni.Imam samo problem jer će mm da se razvede od mene :rofl: ako ikada više u životu pomenem da mi treba zemlja za cveće :rofl: tone smo navukli i nikad ništa nije niklo kako valja.

Urbana

Stiglo prolece u moje dvoriste :l_sunny:  :girl_smile:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Unabebili

visibabe  :clap:, ali daleko odavde  :(

mi imamo veliku terasu, ali je prokleto osuncana preko celog dana, do te mere da sve ugiba  :(

uspevaju muskatle, kana, kadifice (delimicno), ostalo jok  :girl_cray:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Xe

Pocela sam s pripremama, za pocetak sa terase sklonila serpe i lonce  :lol:
Jos planinarske cipele da sklonim i moze da pocne prolece  :diva:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Cici, pitala sam tatu. Sadi Lepog Jovu, i to ne duplog, koji je osetljiviji, već običnog. :kiss1:
Janko 23.7.2002.