letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

NenaS

Ipak Olimp i Park 12 bogova - samo ako uspemo da dođemo do njega :-X

Voćko, da sve na kraju bude najbolje po vas, kad se već desilo :bighug:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Xe

Ja bih uvek izabrala Olimp  :girl_in_love:  i ona arheoloska nalazista u okolini. Ili Solun, zbog Zejtinlika i njihovih spomenika.
Do Meteora je duuug put, jos kad je vrucina, a sve ide kao na traci i na brzinu, penji se, silazi, prolazi, zovu da se vratis i krenes natrag a nisi sve posteno ni video. I jos treba da se prikladno obuces, da ne bi isao u njihovoj garderobi, kakve bi slike to bile  :girl_haha:
Vocko  :bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Vockica

Cekamo veceras da se majstor javi.
Mozda se vidimo sa Veki &co...kako sam zaboraqvila da ste ovde nemam pojma  :hm:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

NenaS

Hvala Xe, biće Olimp... Danas smo mm i ja najzad išli na mali izlet u okolinu, baš je bilo super :)
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

senka

Ogrome gužve na putu ka granici. Ne znam da li je neko ostao u Beču i Cirihu.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

moma

Uzasne su guzve, juce se na Batrovcima cekalo 3 sata, Sid i Ilok sat i nesto, uzas.... Tako i dalje prema Turskoj :crazy:
Spojili avgust i Bajram...

vrana

joj dal ce i nama biti guzvetina na povratku iz beca
idemo u sredu popodne, tad ce valjda biti ok, ali povratak u subotu me brine  :nokti2:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Pa nemojte na Horgoš i gotovo.

Unabebili

PRelaz na Backom bregu  :good:
tamo nikad nisam naletela na guzvu, mali prelaz, ali odlican
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ili B. breg ili Kelebija, trebalo bi lepo da prođete, samo ne Horgoš.

veki

Vratili smo se. smestaj nam je bio bass dobar, deci se svidelo toliko da su ugovarale sa gazdaricom i sledecu godinu. upoznali smo vocnu porodicu, ali na kratko, a i pakovanje je bilo komplikovano aa dve smizle kojima je basss sve bilo potrebno za Dojran :-D 
tax free za Ikeu nama taksa samo 2€ pa smo umesto 14 dobili 12 isto i za jumbo.

juce put kroz Srbiju zastrasujuc, od Predajana do Bg smo bili u tusu, onoliko munja za ceo zivot ne videh :-(

Vila

devojke, da vas pitam zbog koleginice, kako se zove smeštaj na Dojranu gde spavate?
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina