Main Menu

Jednokratne pelene

Started by senka, March 21, 2013, 03:59:22 PM

Previous topic - Next topic

senka

Moram da napravim malo istraživanje, pa ako vam nije teško da mi pomognete
Koje koristite,
koliko koštaji
koliko vam traju
na šta obraćate pažnju, šta vam je bitno kod njih...

već sam nagovestila da sam dobila ponudu da ih uvozim, sad sam bliže tom koraku
pelene vlažne maramice i pelene za odrasle
s tim što mi je neka ideja da uz pelene uvek ide besplatno pakovanje maramica
svaka ideja je dobrodošla  :bighug:

pitanje je i za one čija su deca prestala da koriste pelene  :D
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Jesi ti normalna pa ne secam se prosle nedelje sta sam jela :lol: Koristili smo Pampers dalje se ne secam.

prevodilica

mi smo koristili Pampers i Huggies

koleginica moja koja sad ima dete od godinu dana kaže da kupuje Pampers, ona najveća pakovanja i da jedno izađe oko 2000 din, samo moram da je pitam sutra koliko je to kom pelena

i kad smo kupovali, u poslednje vreme, jesu često išle i maramice gratis uz pakovanje

Pepi

Mi smo probali razne, kad je dasa bio mali koristili smo pampers, pa je počeo da se osipa, pa huggies, evy baby, ali mu nisu odgovarale...probali smo i ideine, one nisu odgovarale jer nemaju elastične trake...
Već duže vreme koristimo one iz tempa, prvo su bile 365, pa su prestali da ih uvoze, sad su Care.zadovoljni cenom, 40 kom je 999 dinara, kvalitet je vrlo dobar, ne propuštaju...vlažne maramice koristimo pampers ili becolino, sad smo šočeli i care...Pelene u proseku potrošimo 5 dnevno, znači da nam jedno pakovanje traje nedelju dana.

vojka

pampers,
pakovanje gde su neke kao malo tanje, mislim da ih je 62 unutra, kosta 1400 din, te koristimo danju
one pampers klasicne, ima ih 82 u jednom, oko 1600 din, nocu
trosimo dnevno oko 5-7 komada
vlazne maramice uz pakovanje nije losa ideja
mm je iz meni nepoznatog razloga emotivno vezan  :lol:, za baby lindo vlazne maramice, te iskljucivo njih koristimo (mada ja nabavim  :-X i od nekog drugog proizvodjaca, pa nosim sa sobom;  jer nadjem manje pakovanje> lakse za nosenje)
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lukina mama

Luka ,09 April 2005

senka

znači, kako ne znači
i ja dobijam cenu u $
dobro je uporediti
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

vrana

Vuja ne koristi ni jednokratne pelene ni vlazne maramice.imam uvek u steku pakovanje baby love pelena iz natura linije,one su kao ekoloske i beljene su kiseonikom,a ne hlorom,pa su za njega prihvatljivije.njih koristim ako nemam suve platneme ili ako ga negde napolju presvlacim,tako da mi jedno pakovanje dosta dugo traje,ne znam koliko

Vasi sam menjala pampers i babylove,zavisno od toga gde mi je bilo zgodnije da kupim
Trosila sam 6-7kom dnevno.vazno mi je bilo samo da ne propustaju,jer on nikada nije imao probleme sa ojedima i osipima
Maramice nivea i toddies, od pampersa i johnsona se par puta bas zacrveneo
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

janavi

Mi i dalje imamo noću pelene. Pampers jedini ima broj 6 dovoljno velike.
oko 1500 din 44 komada, smanjili su pakovanje pre neki mesec, pre je bilo 54 za iste pare.
ne koristim njihove maramice, nego iz DM, jer mogu u toalet
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

emge

Mi smo koristili pampers, pokazao nam se odlično, mogla je pelena da izdrži noć da ne propusti i imala je elastičan pojas. I pampers maramice, neke sensitive.
Od kad ne koristimo pelene, koristim nivea toddies maramice koje mogu u wc šolju :)

Lani

Maramice kupujem koje dohvatim bukvalno, a najviše volim Johnson, one najklasičnije ali ne znam im cenu. Očajno pamtim cene. :-[
http://www.boots.com/en/Johnsons-Baby-Skincare-Wipes-64-Pack_823/
Pelene, isto već pomenuta Papmers šestica ili Pufies fashion collection, one idu od 1.700 do 1.800 din. zavisi gde se kupuju.
Za pelene mi je najbitnije:
- da su nežne za guzu, oba deteta mi imaju baš osetljivu kožu
- da su dosta elastične
- da ne propuštaju

Što se trajanja tiče, od 5 do 8 npr. dnevno, ne više od toga.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

anelore

Koristila sam Pampers za Savu dok nisu uveli neki Aloa gel na vecini pelena, od toga se osipao, pa je presao na Huggies. Kasnije je koristio i one Pampers kao gacice, one nisu imale taj gel, ali one nisu bile bas dobre za noc, a bogami ni za teze slucajeve ukakavanja.
Vida je takodje samo tokom prva tri meseca koristila Pampers, posle toga Huggies, i retko, retko te Pampers gacice. Babylove obicne se joj nisu pokazale dobrim, ali Babylove kao gacice su bile OK.
Ja vlazne maramice i dan danas koristim, najvise Nivea Toddies jer idu i u WC solju, ali su mi za setnju po parku OK i Baby LIndo, za koje moram da primetim da zacudjujuce dugo ostaju vlazne, kao i Mama &Baby vlazne maramice iz Lilija - za tu cenu, oko 150 dinara, su super za brisanje ruku i musavog lica.

Tchi

babylove pelene, za prvo sam pampers od kojeg mi se drugo ojedalo pa sam presla na babylove i jako sam zadovoljna, kako sam cula pampers ima samo test da moze da izdrzi dovoljno dugo da ne propusta, a babylove i da ima kvalitet materijala plus cena koja je dosta povoljnija od pampersa. Vlazne maramice po principu ako meni prijaju za skidanje sminke prijaju i detetovoj guzi