Main Menu

Jednokratne pelene

Started by senka, March 21, 2013, 03:59:22 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Samo Pampers, sad poslednjih možda godinu dana isključivo one narandžaste, jer su najjeftinije od njih, oko 1200 su neko pakovanje od 56 (valjda?). Maramice skoro uvek one žute Lindo, jer nisu skupe i dugo su vlažne. Ne podnosim one "private label" u Liliju, Merkatoru, suve su i kad ih kupiš, a kamoli kad malo odstoje.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Summer

David se osipao od Pampersa kad su poceli da stavljaju onaj gel, pa smo presli na Huggies i povremeno Baby Love.  SAra od pocetka Huggies. Maramice smo koristili uglavnom one iz DM-a. Sad najcesce kupim one Mama & Baby iz Lilija, zgodno mi je za tasnu ono malo pakovanje.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Finalina

Quote from: senka on March 21, 2013, 03:59:22 PM
Moram da napravim malo istraživanje, pa ako vam nije teško da mi pomognete
Koje koristite,
koliko koštaji
koliko vam traju
na šta obraćate pažnju, šta vam je bitno kod njih...

već sam nagovestila da sam dobila ponudu da ih uvozim, sad sam bliže tom koraku
pelene vlažne maramice i pelene za odrasle
s tim što mi je neka ideja da uz pelene uvek ide besplatno pakovanje maramica
svaka ideja je dobrodošla  :bighug:

pitanje je i za one čija su deca prestala da koriste pelene  :D
znači prvog dela se uuuuopšte, ali uuuopšte ne sećam, ali bilo je momenata da mi se vrtelo u glavi od količine para koje se troše na to ( u jednom trenutku su oboje bili na palenama), ali ono što ovde opet mogu da spomenem jeste da sam ja prvi papmpers kupila kada je prvo dete imalo 11 meseci :D

vlažne maramice sam kupovala, ali jako jako retko, posto ih nisam skoro uopste koristila ( u kuci uopste, a napolju bas kada moram prilikom presvlacenja)

linga

Pampers, Hugies i sad ponekad Puffies, cene su u rasponu od 1.300 do 1.600 dinara za pakovanja od 60 - 70 komada, koristimo trenutno 4 + :-[
Maramice koje dohvatim, poslednje sam imala neke becutan, nisu loše i sada one žute što pomenu saška, one su manje od 200 din a baš su lepo vlažne. Sara nema osetljivu kožu Aleksa, pa sam opuštena, Aleksa je recimo samo Hugies koristio.

senka

Kako smo bili zadovoljni sa Libero pelenama? Jel ih ima i dalje kod nas na tržištu?
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

prevodilica

ne znam da li ih sada ima, jer ne koristimo, ali sam jedno vreme sa obojicom njih koristila i bila sam zadovoljna odnosom cena i kvaliteta

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Deda

Quote from: prevodilica on July 23, 2013, 01:49:19 PM
ne znam da li ih sada ima, jer ne koristimo, ali sam jedno vreme sa obojicom njih koristila i bila sam zadovoljna odnosom cena i kvaliteta
Ovako, bile su super, malo deblje ali nikad nisu propustale
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

prevodilica

i bile su nekako više papirne, nego najlonske, ako me razumete :turpija: