Main Menu

(Ne)realni strahovi kod dece

Started by stacka, August 12, 2009, 01:45:40 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Margarita

malko se opustio, ide bez problema u wc i na tusiranje

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Unabebili

Quote from: Margarita on September 11, 2013, 10:54:15 AM
malko se opustio, ide bez problema u wc i na tusiranje

sta je baka una rekla pre par stranica???  :baba: :diva:  :lol:

sunce moje drago Petrica  :love32:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Бата нас је летос развалио страхом од риба у води....неће у дубину због ајкула и морских паса (џабе објашњавање да не могу да се довуку до грчких плићака)....па смо цело једно поподне одговарали на питања колико зуба има штука, колика је највећа уловљена у свету и код нас, колико дубоко пливају, да ли прилазе површини воде, па колико је дубока сава код београда..... тотално је опседнут могућности да га нешто поједе у води.....

а онда два дана касније сиђе без укључивања мозга међу неке стене да пипне змијску кожу!!!! ми се престравили, био наш друг са њим једини у том моменту, види да је кожа још свежа и да се змија вероватно не тако давно "скинула" и довикује му да се склони, ма јок..... :crycry:

и тако, плаши се нереалних ствари а неустрашив је где не треба (имали смо и глупост пентрања по калемегданским зидинама, чувар га натерао да сиђе!).....

а иначе, ја сам се дуго, дуго (нисам ни сад баш опуштена) плашила да останем сама у стану и да спавам у тишини и мраку....кад сам сама онда попалим сва светла телевизор, радио..... :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.