Kako znamo da dete treba odvesti decijem psihologu?

Started by chokoladica, August 27, 2009, 10:42:06 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Maki

I od mene hvala.Definitivno cu poceti da zapisujem price.Jednog dana ce joj sigurno biti zabavno da procita.

irma

drage moje, da ne otvaram novu temu, ovde se kompletno uklapamo  :girl_cray:
dakle, da li neko moze da mi preporuci dobrog decijeg psihologa  :flower: najvise bi nam odgovarala privatna varijanta.... hvala unapred  :flower:

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Finalina

Quote from: irma on October 08, 2012, 01:13:17 PM
drage moje, da ne otvaram novu temu, ovde se kompletno uklapamo  :girl_cray:
dakle, da li neko moze da mi preporuci dobrog decijeg psihologa  :flower: najvise bi nam odgovarala privatna varijanta.... hvala unapred  :flower:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

irma

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

vrana

Irma, ne mogu da citam celu temu, posalji mi ako zelis na pp o cemu se tacno radi, pa cu ti reci kod koga bi bilo najbolje da je povedes.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

modju

pozdrav devojke!

davno sam se registrovala, slabo pisem, ali redovno citam, posebno teme o skolarcima.

imam problem sa mojim prvakom i socijalizacijom u novom okruzenju. otezavajuca okolnost je i uciteljica koja etiketira dete. Volela bih da se posavetujem sa nekim psihologom kako bih znala kako detetu da pomognem.

Da li mozete nekoga da mi preporucite?

Hvala!

elektra

Mi smo prije dvije godine vodili klinca kod psihologa Nebojse Jovanovica zbog naseg misljenja da klinac ima deficit paznje. (mozda se Plava Baklava sjeca nase prepiske oko ovoga- hvala puno na savjetima :innocent:). Iako je zaista imao sve simptome deficita paznje, na srecu nema ni ADHD ni spomenuti deficit, ali nam je razgovor sa psihologom veoma pomogao da mi kao roditelji obratimo paznju na odredjena ponasanja i nacine usmjeravanja istog. Moja preporuka od srca.