Main Menu

Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

Summer

ove godine sam prva rezervisala  :diva: :diva:

potpuno impulsivno i bez mnogo razmisljanja  :rofl:

possidi paradise hotel, 10 pp za nas petoro od 22.juna do 2. jula, sa 37% popusta izadje 970 eur.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Popust je na cenu iz cenovnika? Ovo su redovne cene bez popusta?

Summer

pa da, u cenovniku je puna cena. krajnju sam dobila u mejlu kad sam rekla sta hocu.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

A je l znas sta im je promo soba?

cici

U stvari ja mislim da sad i Andrija posto ce imati 12g spada u odrasle.

Summer

promo soba je suteren bez terase

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Dacko

Super, Summer! Najlepše je to što uopšte nećeš morati da razmišljaš o ishrani, nego stvarno da se odmaraš. :girl_in_love:

anelore

Summer, ja sad pisala agentici da pitam za cenu za nas, posto je Cronwell dosta skuplji ove godine.

senka

super summer
ako ne izmislim neko super avanturističko proputvanje, konzumiraćemo Kefaloniju, ona je na redu
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Summer

Quote from: anelore on December 02, 2015, 01:52:12 PM
Summer, ja sad pisala agentici da pitam za cenu za nas, posto je Cronwell dosta skuplji ove godine.

u, bas bi bilo super!

ostavicu ti knjigu sutra vece u tonusu, bas sam kreten, zsboravila sam

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

anelore

:girl_haha: nije strasno.
Mi bismo samo isli koji dan kasnije, verovatno, i ostali 12 ili 14 dana.
Nama je agentica dala cenu za superior garden view sobu, i dalje je to dosta nize nego za Cronwell. Jedino u Cronwelly deca mogu da jedu sladoled ceo dan, sto i rade  :rofl:  :lol: a ovde je samo uvece deo AI.

cici

moma

Ajde da otvorimo temu 2016. Stvarno je vrijeme.

Lani

Mene mm nagovara da i mi ove godine rano uplatimo, što zbog popusta što zbog eventualnih rata i sl.
Pošto mi uvek sve iskeširamo odjednom i onda se šlogiramo kad stavimo na papir koliko je to para.  :wall:
Ne znam, ja se još uvek premišljam, ja ne volim nešto toliko unapred da planiram... niti znam gde bih.
Mm se ne ide na Lemnos, tj. ne ide mu se nigde mnogo daleko kolima, avionom može ali naravno Lemnos nema aerodrom.  ;D

stacka

Summer, jel to preko Sabre?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.