Šta vam je ulepšalo dan ..ili noć

Started by Deda, March 31, 2010, 10:45:57 PM

Previous topic - Next topic

aleks

kupila novu torbu  :girl_in_love:
isla na kafu sa drugaricama  :girl_in_love:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

dmi

tesa i ja smo danas po podne "orobile" Borders. provele smo dva bozanstvena sata tamo.
ona je naravno dobila vise knjiga
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Xe

Isla sinoc u grad sa MM na sladoled.  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Unabebili

meni dete tek jutos izvadilo iz svog kofera poklon sto mi poslala njegova mama  :rofl:

dobila sam divnu sam Samsonite torbicu  :girl_in_love:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Što volim ovu temu.
Meni ove dane ulepšava što smo zajedno po ceo dan i što nemam posla sad za praznike.  :)

Maki

Isli danas prvi put kao cetvorka u setnju i igranjac na Keju.

Zumbulica

Quote from: Maki on May 01, 2010, 11:28:35 PM
Isli danas prvi put kao cetvorka u setnju i igranjac na Keju.

Divno  :girl_in_love:

Una, nasla sam ali nisam kupovala nista u sredu cu.

Juce se divno proveli u Paracinu. Sto je lep grad  :girl_in_love: volela bih da smo ziveli u tako nekom manjem mestu i podizali decu. Moguce je da gresim i da su mi utisci samo turisticki  :think:

Dado, dobro jutro  :flower:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

Gost51

wireless na mobu koji gadja adsl u hodniku sreca, sreca

AnaK

Meni ovih dana druženja sa drugaricama  :girl_in_love:

Juče društvo za divnu kafu na divnoj terasi, danas društvo za savršen kolač u Ušću  :love32:
Janko 23.7.2002.

Deda

Napokon imam sta da kazem na ovoj temi  :diva:
Juce na kasi u Idei kasirka mi je rekla "Divna vam je kosa, tako vam je lepa boja i sjaji se "
A nije od onih sto deli komplimente  :lol:, videla sam kako me je pogledala kad sam usla  :crazy:
Izadjem ja i ogledam se u izlozima a mm kaze  :sissyfight: "to zato sto si joj dala sitne pare "  :ces:
Nema pojma, celi dan sam bila lepa i sama sam primetila ali bas fino sto mi je udelila kompliment posto ih dobijam samo ovde kad postavim slike u FA  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Vockica

Obradovao me je mm tako sto jos nije otkazao more.Ima nade,ima nade:).
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Maki

I proslu noc i danasnji dan - Sofija i ja smo prvi put pricale "tajne" kao velike.Poverila mi je koji joj se decak u vrticu svidja i pitala sta da radi da bi je primetio.Pricala mi je sta joj se svidja kod njega i tako - zenske stvari.Lezale smo u krevetu pred spavanje i cucorile i mislila sa da cu umreti od srece.Najlepse mi je to sto je sama zapocela pricu,znaci nije bilo mog njuskanja i podsticanja.JOs ovih dana ne ide u vrtic jer je bolesna,pa mi nije ni palo na pamet da o tome pricamo.
Nadam se da ce tako biti i za 10 godina.

Gost51