Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

au al sam ja neinformisana
a steta, imala je neke starije modele koji su se pokazali odlicno ...recimo onaj 3310
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

emge

3310i (mislim da je taj) moja majka sad koristi...radi super, baterija traje po 5dana :) a telefon je nas, stari..

disco2000

AnaK

Ja nemam, uglavnom su mi telefoni trajali 3-5 godina, ovaj sad skoro 4, i nešto im ode. U tom smislu, mislim da je izvesnije da će novi telefon raditi par godina skoro sigurno, nego već korišćen. Mada uvek ima izuzetaka, na koje ja ne smem da računam  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Praslin

Nokia se vraća na tržiše u velikom stilu. Imali su mali pad u toj kombinaciji sa Microsoft-om, ali to će sve da prođe.
Mi smo kupili Nokia tablet i SAVRŠEN je! dakle, ni govora o padu kvaliteta, naprotiv.
Ja sam planirala da čekam 2016., da kupim Nokia telefon, ali mi se onaj Samsung razbio u junu, pa nisam mogla da dočekam.

E, sad, da li će imati cigle, ili samo super telefone, to stvarno ne znam. Pitaću žmua kasnije, kad progleda ( :girl_haha: ) pošto on prati te novosti i zna kakve su im najave.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Deda

Eto, ja sve verujem Praslin, pocev od mikrotalasne pa do nokije, poceo i mm, kad kazem rekla Beba ,  :pioneer:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Glitter

Ja kad kazem pukla u sektoru kvaliteta mislim kadrovski
Za ostalo ne znam nemam nokiju brat bratu deset godina :lol:

kalimero

a sta, molicu lepo, fali microsoft lumia telefonima?  :burko:

ja sam se nacisto zaljubila u njih, cekam april/maj da konacno dodjem u posed jednog  :girl_sigh:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Verovatno ništa, nego znam da su bili Nokia, to me je zapanjilo  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Praslin

Nokia Lumia će uskoro početi da gubi podršku za razne servise, što znači da će u narednih godinu dana ti telefoni početi malo da zezaju.
Microsoft Lumia će biti sasvim ok, ali Nokia Lumia telefone ne treba sada uzimati.

Kaže žmu da će Nokia da izbaci svega par android modela, neće da preteruju. Isto tako su izbacili samo jedan model tableta, ali taj je baš odličan, sa izuzetnim odnosom cena - kvalitet.

A android telefoni ne moraju da budu ogromni, mogu da imaj tastaturu i da se koriste kao i svaki drugi telefon. Od volje vam koliko ćete funkcija koristiti. Dakle, preporučujem Nokia androide na neviđeno (za koji mesec), ja bih i kupila da mi treba  :innocent: