Test za utvrdjivanje ranih znakova demencije

Started by Xe, October 08, 2010, 01:37:37 PM

Previous topic - Next topic

martina

Quote from: emge on October 04, 2012, 04:04:51 PM
Uzela da pročitam temu, odradila sve testove i kažu da sam zdrava :lol:

U poslednje vrijeme vidim da krenem da kažem nečije ime, pa se prezimena sjetim tek za pola minuta, pa sam počela da se brinem za sebe.
Nadam se da je preopterećenost, a ne demencija, jer se umnim radom bavim konstantno :)

A nekad sam pamtila sve.
ma to ti je sve od zuba
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Glitter

Quote from: Glitter on October 08, 2010, 02:39:17 PM
jel ima nesto sto ce pomoci da se isprazni bafer...ne mogu vise, mnogo mi informacija u glavi, potpuno bespotrebnih, a i dalje ih pamtim :wall:
bafer sam ispraznila, dogadjaja se i dalje secam i redosleda radnji i sta je receno i kako, imena i osoba ne, na datume slabo vise obracam paznju. Da me ko opljacka na ulici ne bih umela da opisem osobu (cak i pod najboljim mogucim uslovima (ono dan je ne nosi kapu, kapuljacu, masku)).

A ovaj Il Gusto iz price ispod nit znam sta je, nit gde je :lol:

Quote from: Glitter on January 21, 2011, 10:50:51 PM
i tako danas mene drugarica pita, u stvari raymisljala je naglas, kad je proslog meseca isla na depilaciju.
I ja joj kao iz topa kazem 24, decembar, ona  :o :blink:
`Pa znas to je bilo onog dana kad sam spremala one pecurkice za rucak i mesila pogacice, sedeli smo posle u Il Gusto sa onim frikom sto nas uvek smara, Aleksa je igrao ispred ogledala i posle smo te ispratili do salon, imala sizakazano u 19h`
ona ono  :o :o :o

ne mogu vise, ne mogu, ne mogu, pocinje glava da me boli  :crycry: :crycry: :crycry: :crycry:

Xe

Znači, memorija pamćenja radi samo kad si solo  :turpija: :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.