Main Menu

Slow cooker ideje i recepti

Started by Vila, September 05, 2015, 05:05:49 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: AnaK on December 04, 2017, 09:50:51 PM
I ja nađoh samo ovo:

Ovde sam ja razrađivala tu ideju, i bilo je dosta pozitivnih utisaka. Mojima je samo smetalo što je sve slatkasto, pa sam u nekom trenutku odustala. Ovo što sada spremam realno može i u rernu, pa ako uspe, eto ideje.

http://www.mojamansarda.com/index.php?topic=3413.0
obicno se servira uz coleslaw pa se da lepa tavnoteza slatkom

AnaK

Dakle, dugujem - meso je fenomenalno. Baš ono što sam zamišljala čitajući sve one sporopečeće recepte. I verujem da je suština u pivu & začinima. Divno, baš. Momci ne dele moje oduševljenje, njima je samo 'skroz OK', to valjda zato što ne znaju koliko sam dugo ja to pokušavala da dobijem :lol:
Janko 23.7.2002.

Dacko

Pa super. A momci su, naravno, razmaženi. :girl_haha:

maxic

Instant pot ... zakon. Nisam slow cooker odavno izvadila....
Svasta more, ali ja ga najcese koristim kao expres lonk.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Pokušavam da napravim repliku Digitalnog svinjskog fajla u SC. Propržila sam nauljen i začinjen file na malo ulja, u tiganj dodala šolju vode sa razmućenom 1/2 kocke za supu, i prebacila sve u SC. Javljam utiske.
Janko 23.7.2002.

aleks

Jao, ja zaboravila na to genijalno jelo potpuno. Javi obavezno.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Smatram da je improvizacija izuzetno uspela, divno, meko, sjajno  :good:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Jeste, pravila sam nekoliko puta tako.

Glitter

AnaK

Rezultat je odličan, mada ja ne vidim potrebu da se toliko krčka. Preuzeću ideju sa različitim konzerviranim pasuljima, sledeći put umesto pelata dodati neki kuvani sok od paradjza i kukuruz, i praktično samo kratko prokuvati da se ukusi pomešaju. Tako postaje brz i jednostavan ručak, a mislim da ništa na ukusu neće izgubiti.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Cili mora da se kuva dugo.
Ukusi se uopste ne pomesaju. Mislim cudno je.

AnaK

Nemam pojma, mi relativno često jedemo te konzerva varjante, nismo uopšte primetili da je ovo krčkanje nešto epohalno doprinelo. Bar ne u meri da je nama to donelo neki wow efekat. Ali mi se ideja baš dopada, samo ću je transformisati u 'ručak za 15 min'.
Janko 23.7.2002.

NenaS

Ja pravim čili po ovom receptu:

https://www.coolinarika.com/recept/855811/

Isto ga krčkam koliko tu piše, najmanje 45', probala sam kraće ali stvarno nije to to. Valjda i paradajzu (pelatu) treba vremena da se ukrčka. Ali ni 45' nije strašno, bude relativno brzo gotovo. I stavljam samo jednu vrstu pasulja, crveni. Baš sam ga danas spremala. :balavi:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.