Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Baš mi se sviđa kiko  :girl_in_love: a sviđa mi se i ovaj narandžasto-braon koji uz njega reklamiraju  :girl_haha:

http://nail-ru.livejournal.com/2969637.html

Gde ćemo nabaviti Kiko?  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Lani

A ne znam jbg, kud nisam ovo otkrila pre leta... pa da donesem sa puta.
Mislim da ih u Mađarskoj nema.  :think:

AnaK

Ali u Austriji ima, a t imamo Praslin koja skakuće tamo-vamo. Samo ćemo na nekoj drugoj temi morati da je uhvatimo, ovde, sigurna sam, ne zalazi  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

aleks

Bas htedoh da kazem da ima ovde. Mogu da javim kad dolazim pa... :turpija:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

vrana

ide mm u uk, ne znam dal tamo ima, i da li ce biti rasplozen da mu uvalim i to da trazi pored uggsica  :girl_haha:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Ja sam već pitala praslin  :girl_haha: Ona dolazi za vikend, pa...  :girl_haha: Ko bi ga želeo, Lani, ja, još neTko?
Janko 23.7.2002.

Lani

Glitter

Quote from: vrana on September 25, 2017, 09:13:39 PM
ide mm u uk, ne znam dal tamo ima, i da li ce biti rasplozen da mu uvalim i to da trazi pored uggsica  :girl_haha:
ima u Bathu kiko prodavnica. Mogla bih da kupim pa da mu posaljem na hotel. Ali cenim da je praslin bolja sigurica

AnaK

Praslin je prihvatila angažman, snabdevena je adresom prodavnice i ja se nadam pozitivnom ishodu  :turpija: :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

Samo da ne zaglavljuje trotinet u koferu lakovima kao ja onomad sa a england lol

AnaK

:rofl:

U to ime, sutra ga mažem, kao podsećanje na zaglavljivanje  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

vrana

Idem sad na pedikir I manikir, mazacu onaj sivkasto plavi iz ove nove jesenje opi iceland kolekcije, prelep mi je na slikama
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.