Sta biste preporucili ili zeljeli da imate od aparata u kuhinji

Started by Dada, May 22, 2009, 10:55:59 AM

Previous topic - Next topic

maripoza

Taj Aventov aparat za bebe (blenda i kuva na pari) je odlican. A iskoristiv je i posle, nezavisno od bebe. Ako imas sa kim da se udruzis da kupite zajedno, neces omasiti.
Old enough to know better, but too young to care.

disco2000


emge

Anak, stvarno su skupi, nisam očekivala da koštaju toliko :crazy:

maripoza

Ju, ovo je sad preko 20k. Bio je oko 15 pre 5 godina. A kurs se nije znacajno menjao. :crazy:
Old enough to know better, but too young to care.

emge

našla sam na jednom sajtu 15000, na ostalim mjestima 20ak :crazy:


emge


disco2000

E pa nisam gledala kao da cu da kupim :lol:
Možda ima negde drugde. Ima li Gorenje svoju prodavnicu?

AnaK

Hvala, Disco  :kiss1: Mislim da može da se nađe, oko 12.000 je. Mama moja insistira da se daju pare, što ja lično smatram bzvz jer roditelji imaju više nego dovoljno (IT-jevci u Holandiji), ja sam više za to da se kupi ovako nešto, onaj prvi gram zlatni i sl, ali slušam starije, njena je rodbina. Mami sam prosledila info, oduševila se. Pa nek kupi od nas.
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Quote from: AnaK on June 03, 2021, 11:31:31 PM
Elem, pročitala sam jedno 30 strana teme o peglama i mislim da sam sve fazone za odabir pohvatala. Pričam o običnim peglama. Kad budete htele da kupuete, pitajte me, sve znam. Jedino jedna info unapred - postoje sad nove, pametne pegle, koje nemaju točkić za podešavanje temerature, već same procenju temeraturu prema materijalu. Kažu da je njima deblje posteljine, deblji pamuk i lan jednostavno nemoguće opeglati, ne postižu potrebno visoku temeraturu.
Parnim stanicama su uglavnom sve koje su kupile razočarane.
A vertikalnu niko ne pominje. Međutim, ispostavilo se da vertikalnu ima moja drugarica koja je baš koristi i voli, ali kao dopunu pegli, za tanje stvari, za ono što se malo prelomi u ormaru a bilo je ispeglano, za džempere i sl. Kaže da je teško za majce i košulje koje treba lepo da se nameste, da budu ravni, inače dobiješ kao plisirano. Dakle, ništa od moje zamisli o ubrzanju peglanja.
E hvala za info o parnoj stanici, bas sam razmatrala.
Za ovu vertikalni sam i pretpostavila da je kao dopuna, mada sta ce mi. Kupila sam onaj rucni parocistac, moze da posluži i za to .... a inace je poprilično koristan.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Quote from: linga on June 04, 2021, 03:06:43 AM
Mene izludjuje ta navika potrosackog drustva da stancuje nepotrebne aparate. Kad vidim popcor makere, multipraktike, sokovnike, seckalice, pa onda donut makere, pie makere!!!, pa treba ti jedna cela kuhinja samo da sve to drzis negde. Ja se kanim da bacim jedan blender koji drzim samo jer moze da lepo napravi krem corbu, sto moja seckalica koju koristim za sve ostalo, ne moze. I zao mi je sto sam propustila da kupim slow cooker koji ima i ekspres lonac u sebi, sad mi glupo da kupujem kad imam ekspres lonac.
Sto se pegli tice uopste se ne udubljujem ionako traju godinu dve.
Ja sam zaljubljena u sve sto mi olakšava i štedi vreme, i prilicno brzo im nadjem optimalnu upotrebu....
Ali opet, stvarno, toliko se pretrpavamo ... U Holandiji smo bili u stanu u kome žive nasi prijatelji. Imaju daleko bolji standard i uslove ali toliko pojednostavljen zivot. Mislim da su imali aparat za kafu, rucni mikser i toster i moozda blender :girl_haha: nikakve seckalice, mutilice friteze ..... ovo za ono i tako u nedogled  :girl_haha:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Da li imate nekih iskustava sa aparatom za sladoled?
Janko 23.7.2002.