Main Menu

Naucite bebu da prespava noc.....

Started by kalimero, October 15, 2015, 10:40:31 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

To su poslednji trzaji otpora pred pomirenjem sa novim pravilima  :clapping: :clapping: :clapping:
Janko 23.7.2002.

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

kalimero

paaa, napredujemo......
sad se uvece ne uspava dok sisa, nego prvo malo jezivo place, ko da mu neko dere kozu, onda se jos malo otima i na kraju u sekundi stane i zaspi....
i obicno spava bez budjenja do 3 minimum, ponekad i 4, 5.....
vecceras se vec 2 puta budio od 21h kad je zaspao  :crycry:
naravno, zaspi posle malo ljuljuskanja, sa ili bez vadjenja iz kreveca..... :think:

nocu ga obicno prebacim kod nas, i tu ili odmah zaspi ili moramo da se oboje evakuisemo u radnu sobu na ljuljanje kako ne bismo probudili ovu dvojicu.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

A što si rešila da mu ukineš i večernje uspavljivanje uz mlekce?  :girl_cray: Radio bi i onaj sistem koji je predložila Emge, a znam da deluje jer sam i ja tako, da se uveče uspava sisajući, a da se svi noćni podoji ukinu. I onda ne bi jezivo plakao, i verovatno bi duže spavao jer ne bi bio ni gladan ni žedan.

kalimero

pa ne ukidam mu, verovatno sam lose objasnila....on sisa pred spavanja i to dugo.....al mu uskratim posle da mene koristi umesto cucle..... a sit jeste, 200%  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Ako sigurno nije ni gladan ni žedan, nego samo hoće da mu mama bude cucla, valjda ima smisla da budeš stroga... :kiss1: Nadam se će se uskoro navići a ti izdržati taj slikovito opisani plač.  :nokti2: Mene bi slomio odavno. :girl_haha:

kalimero

i mene slama.....ja ga samo cvrsto zagrlim  i mazim ga i ponavljam da je vreme za spavanje..... i neverovatno, samo u jednom momentu prestane i da place i da se otima i zaspi  :blink:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Finalina

Quote from: kalimero on October 31, 2015, 11:04:05 PM
i mene slama.....ja ga samo cvrsto zagrlim  i mazim ga i ponavljam da je vreme za spavanje..... i neverovatno, samo u jednom momentu prestane i da place i da se otima i zaspi  :blink:
to je to  :good:

AnaK

Danas je imao bas uzbudljiv dan, verujem da se zato sad budi, mozgic obradjuje gomilu novih utisaka :kiss1:
Janko 23.7.2002.

kalimero

jao, kakva noc..... u ponoc je presao kod nas, stvarno je sanjao svasta, bas je plakao i trzao se..... naravno, nastavimo da spavamo..... budio se i u 2, malo smo se ljuljali, nastavio da spava.....,  u nekom momentu se opet budi i trazi da siki....ja onako pospana pitam matorog koliko je sati, da vidim da l se ponovo uspavljujemo ili da mu dam da siki....kaze matori "pola 6"....i taman kad je mali krenuo da cuga cujem ovog brunda u pozadini "ups, nije obrnut sat, pola 5 je"  :fool: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

emge