letovanje 2014

Started by Finalina, January 08, 2014, 12:09:03 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Mardž, ne čitaš stare teme.  :baba: Bile smo Dawn, dmi, ja, Oli... svi iste godine i u isto vreme.  :girl_haha:

Margarita

aaaa, to je tamo bilo :-[
ne citam, sve mi se pomesalo :girl_haha:
pa kako vam je bilo? meni deluje da bi nama bilo bas ok, dovoljno veliko mesto da se ne smorimo
a ima i bus do soluna da mogu sama da uteknem
mm se izjasnio da nije raspolozen za neke avanturisticke poduhvate :hm: eventualno neki agencijski izlet

Lani

Meni je bilo OK, ali ne bih išla ponovo. Prevelika je gužva za moj ukus, vikendom ti se spusti pola Soluna, nemaš gde iglu da baciš ni na plaži ni na ulici. Ja gužvu ne podnosim. Voda je za tako veliki promet ljudi začuđujuće čista, posebno oko onog najvećeg hotela na glavnoj ulici, a imaš i plaže malo izvan mesta, 1-2 km, gde je još čistije. Ima kafića, prodavnica, dva Masutitsa, neki parkići za decu i naravno, ono najbolje, Solun je udaljen pola sata odatle.  ;D

Margarita

pa dobro, ako je guzva najveci minus, to mi nije strasno, pogotovo sto bismo isli u junu
ako bas solunci navale za vikend, mi cemo u solun :D

kakav vam je bio smestaj, imas li neki deo mesta da posebno preporucis, ili da je za izbegavanje?

Lani

Znam Mardž, ali meni je bilo bukvalo da plačem od gužve i tiskanja. Na kraju smo i mi zbrisali i proveli vikend vozikajući se po Kasandri i Sitoniji, samo da ne moramo da sedimo u NK.

http://www.booking.com/hotel/gr/eraion.en-gb.html?aid=318615;label=New_English_EN_ROW_City-DJ_INWBMaF8uz12boc573QS25582899745%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Akw_inurl%3Abookin;sid=c470c13d3ec757e3c0632f85810aaba3;dcid=1;srfid=a9d02bd019ebbb6c41fe153108b49cfb57ea9a92X1

Mi smo bili u ovom hotelu, on je lep, čist do besvesti, vlasnici ljubazni, ima doručak, jedino što je malo dalje od centra, ima jedno 500-600 m do plaže.
Dawn je bila u Vili Dora, to je mislim tamo najpopularniji smeštaj i mora da se rezerviše sad ako hoćeš da ugrabiš mesto.

Deda

Solunci svuda navale za vikend
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Ne znam zašto onaj link baca na stranu sa svim hotelima. Heraion se zvao naš.

Deda

Da vidite u Nei Poriju kad stigne voz iz Larise :nesvest:

stacka

Mi cemo ako budemo isli na more ove godine najverovatnije na Krf.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Xe

Quote from: Deda on January 09, 2014, 09:41:21 AM
Da vidite u Nei Poriju kad stigne voz iz Larise :nesvest:
ko u Sutomoru kad stigne iz Podgorice  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

e, ja sam tako vikendom putovala iz budve u podgoricu, kad se pola podgorice spusti na more :girl_haha:

moma

Lani

Pa dobro, to je normalno.  ;D NK je prvo mesto sa lepim plažama posle Soluna.

Xe

Jao, Larisa, odatle mi je bivsi momak  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Deda

:angel: pretvorila sam se u uvo tj u oko