Main Menu

Segedin

Started by gasha, February 24, 2015, 11:19:19 PM

Previous topic - Next topic

emge

E da, hotel je povezan toplom vezom sa bazenima - da ne bude da nismo naznačili.

Ovo kad kažem da su cijene iste - znači da za nas četvoro, dvije noć/tri dana na sve tri lokacije košta oko 250 eura - smještaj, hrana (PP) i bazeni.

Dawn

Da se nadovežem na temu, mi smo u akva parku bili pre dve godine za prvomajske praznike. Bili smo smešteni na par stotina metara od bazena u nekom motelu u čijem sklopu su i razni sportski tereni i kuglana.

Ljudi iz Segedina za prvi maj prave feštu u parku preko puta akva parka sa gomilom raznih đakonija, luna parkom, koncertima, uživancija i za klince i za matorce :crazy:

Pored prelepog grada ja bih izdvojila i zoo vrt, koji je sličan onom na Paliću, ali još prostraniji i sa više vrsta životinja, tako da ako neko ide sa klincima ovo je topla preporuka za posetu. Ana i dan danas pominje taj vikend kao jedan od najlepših provoda u njenom životu, tako da ćemo gledati da ponovimo ovo putovanje u najskorije vreme :)

Videli ste fotke na FB, ali evo linka ako nekog interesuje https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151539184437707.1073741826.794542706&type=1&l=64819f7c67

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Dawn, tako si slatka :girl_in_love:
Divne su vam slike, Ana baš uživa. Divno je što je bilo dovoljno toplo da rade i spoljni bazeni :clap:

monochrome

jao dawn, sto si ti lepa...a cerka sto ti je lepa...i muz ti je lep...znaci, svi ste mnogo lepi :girl_in_love:

Dacko

Lepi i veseli. :love32:
Sad mi se ide tamo da vidim merkate, tako deluju simpatično. :)

gasha

ovaj zoo vrta nisam videla, ali posle ovih slika ima da idem ponovo  :girl_haha:
letnji pogled na Segedin
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Unabebili

bas bih mogla da se organizujem s debelim i odemo za moj rodjendan  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Praslin

Dawn  :girl_in_love:  divni ste  :love32: :love32: :love32:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Dawn

Hvala svima na komplimentima! :bighug:

Nama se zaista mnogo svidelo, ja sam ranije baš dosta puta bila sa roditeljima ali su to bile šoping ture, ovo je bila čista uživancija :)