Main Menu

hocemo li da izdamo knjigu?

Started by Finalina, October 24, 2015, 12:40:39 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

priča, recepata, mudrosti...jedan priručnik dobrog druženja kroz sve naše puteljke kojima sa krećemo i srećemo....

već dugo na to povremeno  pomišljam, mislim da sam i spominjala, a više puta smo pokretale neke dijaloge na tako neke ideje i teme zajedništva, onako, sasvim  primenjenog   :love32: ... ovde poprilično sve funkcionišee tako da se meni čini da bi to bio jedan potpuno prirodan sled da mi napravimo nešto sto će biti potpuno autentično, lepo, a možda nekima i korisno... glasno razmišljam, hajde i vi ...  :bighug:

ma da na pravimo hepening  ;)

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Unabebili

To Senka ako ne uoblici, niko nece... :good:

Vranu ne pominjem, jerbo mislim da nije njena sfera interesovanja i da je otplovila u druge vode  :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

senka :love32:

naš impresum će biti za nobelovu nagradu u kategoriji neverovatnih ideja :rofl:

senka

Pa da li ste vi normalne  :rofl:
Da uoblici nesto pametno to moze Xe, ja sam za zezanciju i gluposti koje mozemo samo mi da razumemo

mardz i ja smo u procesu pravljenja knjige fore i fazoni, malo je zapleo sa vremenom, ali sticice do sledeceg sajma  :girl_in_love:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Margarita

Jes malo stagniralo to sa knjigom, ali sajt bi bas I mogao da zazivi :turpija:

Margarita

Fina, ti kad odmoris dva sata vec smisljas novi projekat :rofl:

Finalina

pa šta ću  :turpija:  ...nema odmora dok traje obnova  :rofl: