Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Nemoj da ideš na gel lak ako ne planiraš da to nadalje stalno radiš, jer nokti posle toga ostaju u užasnom stanju, tanki kao papir i listaju se, meni su se unormalili tek kad su praktično nanovo izrasli, a potrajalo je dok nije sve to gde je bio gel otišlo. Nije se radilo o kvalitetu rada, meni su nokti pre toga, dok su bili namazani, super izgledali ceo mesec, nego o uticaju samih tih hemikalija na nokat, mnogo ga isušuju. 

AnaK

Ja mislim, iskreno, da i tu ima razlike u kvalitetu materijala. Imam razne drugarice koje rade gel lak, i stvarno je koliko para - toliko muzike, i estetski i po oštećenju noktiju. Jeftinije 'noktarke' koriste i jeftinije brendove za materijal. 
Janko 23.7.2002.

moma

Ja sam prije dva mjeseca otišla prvi put u životu na gel lak. Moji nokti su inače tanki jaaaako i listaju se. kad ih nalakiram, deblji su logično i zato to obavezno radim godinama unazad. Nikad prestala nisam i to sve redom: baza, lak, top. Međutim, sad su postali toliko loši, nepodnošljivo i uradila sam gel lak u nude boji i divni su. Ipak ja ne volim duge nokte na sebi, a moji jako brzo rastu, pa mi taj gel može biti lijep max 10 dana  :girl_sad: i onda ih počnem turpijati i skraćivati i lakirati kako ja želim. I tako kombinujem.

disco2000

Less is Norse je iznenađujuće postojan :think: preporuka.

AnaK

Dobila sam od drugarice (Mardž :love32: ) ovaj lak:

https://bazzar.rs/p/RN3KK6A-essie-expressie-lak-za-nokte-bolt-and-be-bold

I oduuuuševljena sam - i bojom, i mazivošću, i brzinom sušenja. Očas posla, stvarno.

Plan je da se vratim u lakiranje, i idem da kupim top coat. Imate li preporuku? Na Ani sam zapamtila da dosta njih hvali neki Galaxy koji se kupuje u Alexandar cosmeticsu.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

moma

AnaK, Eveline, koji kupujem bilo gdje ima jako sličnu nijansu. Vrlo često ga nosim, njega i još jedan njihov neki nude. Košta ništa :)

disco2000

Ja sam batalila top coat i kupila kapi :turpija:

moma

koje kapi? Ja i dalje top coat

anelore

Ja sam dugo koristila Opi top coat, koji je dobar, ali i ovaj
https://www.jasmin.rs/deborah-nail-care-quick-dry-top-coat-1.html
Generalno, ja radim uglavnom gel lak opi lakovima, koji se skida malo duzim drzanjem acetona (zavijem nokte u foliju),nema struganja, nokatna ploca mi je dobro, i druge lakove koristim samo povremeno, i to uglavnom neke zlatne, da se manje vidi kad se lak pocne ljustiti - a neminovno pocne, na mojim rukama, posle 2 dana max.

AnaK

Quote from: moma on January 17, 2023, 10:23:00 AMAnaK, Eveline, koji kupujem bilo gdje ima jako sličnu nijansu. Vrlo često ga nosim, njega i još jedan njihov neki nude. Košta ništa :)
Hvala, baš ću pogledati, treba mi ljubičasta.

Kupila sam taj Galaxy topcoat, videćemo.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Quote from: disco2000 on January 17, 2023, 10:41:11 AMJa sam batalila top coat i kupila kapi :turpija:
Trend It Up u DMu. I duže izdrži lak na noktima.

moma

Quote from: AnaK on January 17, 2023, 11:26:12 AMHvala, baš ću pogledati, treba mi ljubičasta.

Kupila sam taj Galaxy topcoat, videćemo.

Jao ljubičastih nekoliko ima onaj Essence. Isto Dm isto džaba :D

moma

AnaK

Quote from: moma on January 18, 2023, 09:07:14 AMJao ljubičastih nekoliko ima onaj Essence. Isto Dm isto džaba :D
JUče sam pitala za Evelin, ovde ih izgleda nema. A onda sledeći gledam Essence, hvala :kiss1:
Janko 23.7.2002.