Main Menu

Sta bas ne volite da jedete?

Started by Unabebili, January 04, 2011, 03:07:04 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: martina on September 03, 2014, 04:04:53 PM
a nema nista gore od hladnog jagnjeceg pecenja :D

Slažem se, meni je to brrr, ma uopšte sva ona hladna pečenja što se kod nas služe po slavama, svadbama... ja to ne volim. Zato mm te stvari jede za oboje.  :lol:

kalimero

uh, ako je dobro spremljeno i kvalitetno meso nista mu ne fali ni hladnom  :balavi:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

nista mu ne fali ako sam gladna i nema nista drugo :D

ne znam, ja inace meso nesto posebno ne volim i ne cijenim, tako da kad pecemo jagnje, pojedem komadic kad je s raznja i toliko o tome
ali to bas volim
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Dada

Ja pecenje vise volim hladno :balavi:

Martina, sto kuvane punjene paprike? Ja ih pecem, ne vjerujem da bi ih kuvane probala :nokti2:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

martina

Quote from: Dada on September 03, 2014, 05:15:07 PM
Ja pecenje vise volim hladno :balavi:

Martina, sto kuvane punjene paprike? Ja ih pecem, ne vjerujem da bi ih kuvane probala :nokti2:
ne znam, takvog sam ga dobila :D
znas onu seriju staru trinaestogodisnjaci? e pa on bio dobio ulogu krempija, i samo jos trebalo da pojede gomilu punjenih paprika i ... tu propade jedna blistava glumacka karijera :D

ne mogu ni pecene u rerni, mislila sam na przene ( mi hercegovci to mijesamo, pecemo jaja i tako)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

gasha

kad vidim sta sve ne volite, ja sam svastojed

ne volim riblju corbu, kuvanu ribu uopste, recnu posebno,
iznutrice i kavurme nisam mnogo imala prilike da jedem, mislim da ne volim, nisam isprobaval
ponekad , retko dzigericu, i ok mi je,
pihtije samo kod mog tate, za slavu, i mljac , obozavam
budjave sireve , takodje , mljac

ne volim banane, tursiju, kupovne slatkise u vecem broju, fuserske torte i kolace ,bljak
i sve vrste turskih slatkisa sa prelivom, nisam nikada ni probala
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

Quote from: kalimero on September 03, 2014, 11:43:52 AM
ne jedem, mnogo mi je gnjeckav  :girl_haha:
Jao ja se najzim kad ga pogledam  :rofl:
Quote from: kalimero on September 03, 2014, 11:44:28 AM
ali zato uredno obozavam poparu, cicvaru, palentu i slicne isto tako gnjeckave varijante  :rofl: :rofl: :rofl:
Pored ovog bih ostala dozivotno gladna, nema teorije da bih ista od toga pojela, brrrrrrrrrr.
Quote from: monochrome on September 03, 2014, 12:17:06 PM
glitt, dobijes sve iseceno...obradjeno...ne dobijes celog aligatora i kengura, sve sa torbicom :lol: :lol: :lol:
:rofl:

Probala sam meso od delfina  :girl_cray: nisam znala sta jedem jako je ukusno ali nisam ponavljala.

MissL

Quote from: martina on September 03, 2014, 03:50:01 PM
i onda kukate da su vam djeca necejedi, majko moja... 
za ovo si skroz u pravu ofkors, mada on jedno vreme nije hteo ni u Mek koji mu majka obozava :rofl: ali je zato hteo da jede recnu ribu koju nije imao ko da mu sprema  :-[

sad pravim samo ono sto voli da jede i vise ne kukam da je necejed :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D