Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

bubi

juce temperatura 39,5.
bili kod dr,pretpostavlja da je u pitanju virus,tri dana visoka temperatura pa se posle osip javi.
nocas je opet imao 39,3.
sutra na kontrolu,a ja sam mrtva bolesna,sto prehlada sto sam nocas imala neki napad,bol sa desne strane i jak grc da nisam mogla da se ispravim jedva sam mm dozvala.
Luka place a ja ne mogu da ga nadglasam ne bi li ga dozvala.
nit manjeg stana niti vece daljine u tom momentu.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Lani

Joj, baš vas je steglo  :(  :bighug:

Gost51

joj bubi
grozno je, grozno kad su bolesni
sinoc je ivana plakala, plakala
cak i kad sisa place, pa povrati, pa podrigne bas jako
i onda gotovo u momentu
ali ja jedva izdrzim te epizode
iako stvarno nisu ceste

vec nekoliko noci zaspi 22h-22.30h
jede u 4h
a onda sam je tjerala da jede u 7h
da bih vodila anu u vrtic
ali ove sedmice je ne budim
probudi se dok ja dodjem
ali je dobrica
onako sam je nalazila ispovracanu

anelore

bubi

jackie,
devojcice moje kume imaju taj stomacni virus.
povracanje i proliv traje isto par dana.
:bighug: za Ivanu

i za sve  :bighug:

Gost51

mislim da je ovo jos uvijek ono bebece
stomacic, gasovi, podrigivanje

Pepi

Lani

Za male drugare  :bighug:

Una danas napunila osam nedelja  :) a ima 5kg i 150g.
To je tačno 1.500 g preko težine s kojom smo izašli iz porodilišta. Šta mislite, nije malo?  :think: :nokti2:

Deda

Pa gde malo, super je  :love32:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

Lani, a koliko je dobila u prvom mjesecu?

I nije malo dok god je zadovoljna :) Mogla bi one kompresije da radiš da dobije masnije zadnje mlijeko. A, znaš da je sada minimum 500gr po mjesecu.

Lani

Znam da nije malo ali ona je u prvom mesecu dobila oko 1kg (ne znam tačno, na prvu kontrolu u DZ smo otišli sa 5 nedelja tad je već bila napredovala 1kg i 150g).
Znači, drugi mesec samo 500g (ima još 5 dana dok ne napuni dva meseca ali za tih 5 dana ako dobije 100 g...), znam da nije ni to malo ali nam je dobitak znatno manji nego u prvom mesecu, zato se nerviram.  :( Ne bih se brinula da je obrnuto, 500g u prvom a sad 1 kg.

Deda

Pa nije ispod minimuma ni po novom, sto ne okacis neku slicicu da mi proverimo tu manekenku  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Lani, sad cu ja tebe da tesim :bighug: ja sam odustala od nerviranja, kao. A onda sam se pre 2 dana isplakala kao kisa. Ybt, toliko da je nezainteresovana za siku meni je potpuno neverovatno (A. nije silazio sa dojke). I taaaaaman krenem da je dojim, ona mase rucicama, nozicama, otvori usta i ja pomislim juhuuu sad ce, povuce jednom, pusti je i okrene se na drugu stranu :girl_cray: i tako 567653 na dan. Svi su u fazonu da je savrsena, ni mrsava ni debela ali meni ona izgleda kao zgolja :girl_cray: 16. idemo na kontrolu pa cu videti koliko je dobila
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.