Odevne kombinacije i kombinovanje sa nakitom i cipelama

Started by Lani, August 30, 2014, 10:03:14 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Inspirisala me je Mardž a kasnije i priča o košuljama pa mogle bismo da imamo temu sa slikama kombinacija koje nam se sviđaju i savetima šta ide sa čim i sl. Ona Royal wedding tema mi je nepregledna...

Ovo su neke ideje kako nositi košulje sa mog Pinteresta.

Zumbulica

Divne su kombinacije  :girl_in_love:
Posebno mi je lepa ova karirana plavo bela, sa tirkiz dzemperom  :girl_in_love: I ova tirkiz sa sivim dzemperom. Nakit je odlicno ukombinovan  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

kalimero

:girl_in_love: odlicna tema i super slike...

neke kombinacije su mi skroz odlicne, slazem se sa zumbi, ova tirkiz kosulja sa sivim dzemperom, a i ova neocekivana kombinacija sa teksas jaknicom  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Meni je kombinacija karirane plave košulje i kamel džempera toliko divna, da sam kupila džemper prošle zime, i uveliko je nosim  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

kalimero

Quote from: AnaK on August 30, 2014, 10:39:37 AM
Meni je kombinacija karirane plave košulje i kamel džempera toliko divna, da sam kupila džemper prošle zime, i uveliko je nosim  :girl_in_love:

:clap: :clap: :clap: :clap:

jeste i to je sjajna kombinacija , i ova sa pesak dzemperom i kariranom teget crvenom kosuljom  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

AnaK, da i to mi je dobro kao i spajanje uslovno rečeno ozbiljnih košulja sa farmerkama, kao na onoj slici sa ciklama blejzerom i iscepanim farmerkama.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Margarita

super tema :clap: lani
ove kombinacije sa dzempericima su mi sjajne

Glitter

od svega ovoga nemam samo par komada obuce sa slike :crazy: da se zabrinem :think:

Glitter

gasha

svidja mi se tema  :clap: :clap:

nema suknji nigde, mada ih i ja vise nosim zimi sa cizmama, a i danas je takav dan :think:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Ja imam dosta toga a ovo što nemam, svakako teško da bih i nosila, npr. brodarice, patike, pa one izdignute sa reckavim đonom, šta je ono...?  :crazy: E da, fali mi lepa karirana košulja, kao ova sa prve slike.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.