Odevne kombinacije i kombinovanje sa nakitom i cipelama

Started by Lani, August 30, 2014, 10:03:14 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

meni je slatko...ja bih volila da mi dobro stoje...ja sam nekad davno nosila radni kombinezon :girl_haha:

dedo, stelkine su jako slicne nedinim :good:

monochrome

stelka i ja smo jucer bile u primarku i dovukle ogromnu kesu odece za £40, racunajuci i neke 2 solje...i kesu za stelkinu jauznu...na sovice...inace tamo ne pazarim...bas se iznenadih, samo me pece savest zbog jeftine radne snage, al' jbg...ne mozemo sve izbeci...danas je sve diskutabilno enivej  :crazy:

monochrome

10 majica, sto kratkih, sto dugih rukava, 15 gacica, 20 carapa, sportski grudnjak...helanke...stelka sve birala...smorila me za medalju :lol:

Lani

Ma da, Primark je haos sa tim cenama.  :lol:
Stelka i ja bismo se super slagale u šopingu.  :girl_in_love: :girl_haha:

Glitter

primark je show :lol:
prosle godine jedna moja drugarica koja se tek preselila u Skotsku isla na neki intervju, pa se pohvalila da je u primarku kupila ceo outfit za neke smesne pare, a onda se sutradan pohvalila da se sve poluraspalo kada je oprala  :crazy:

oni su bili u sred nekog skandala prosle godine oko jeftine radne snage, robovskog polozaja radnika po Kini i neke famozne etikete koja je bila poziv za pomoc prakticno :think:

monochrome

svu su oni show sto se toga tice...i ove vece zverke, tipa beneton, gap, tom ovaj, tom onaj...svakako, al' jbg...takva je situacija sa vecinom stvari danas i tesko je izbeci, ali ne i nemoguce...e sad...pitanje je kolika je zelja i kolike su mogucnosti :think:

Glitter

ma sve su to sile vredne male ruke dece iz bangladesa :crazy:

monochrome

monochrome

ah, kakve komplikacije sa onim hlacama...ceo dan se domundjavam sa customer service-om...odjednom ih nema  vise...nude mi povrat novca sa 10% off kod sledece kupovine ili da odma odaberem nesto u tom iznosu + 10% off...ja popizdila...kao...oni u momentu narucivanja nisu mogli da znaju cime raspolazu >:(
ono sto je meni totalus cudno, jeste to, da su ih imali u svim mogucim brojevima i nista nije idiciralo low stock...
ovo mi se jednom desilo sa trespass-om :sissyfight:

monochrome

pa dobro bre, ko je ovde lud :blink:

znaci...dobih i ovaj mejl izmedju ostalog
"We would like to advise you that the Girls Dungaress is currently out of stock with no replenishment due to beign a sales item.
Nevertheless, we recommend that you visit the 'New This Week' section of our website where you may find a similar item of your interest. "

i onda odem na zarin sajt...evo, prije 5 minuta i evo http://www.zara.com/uk/en/sale/kids/girl/tops/printed-jumpsuit-c542166p2091540.html
i sta sad da radim :ces:

Lani

Margarita

mono, sta si uradila na kraju?

ja moram malo da poradim na stajlingu :turpija: necu moci da idem na posao skroz opusteno kao do sad

monochrome

eh, sta sam uradila...sludila se i porucila krivi broj...znaci, bilo ih je...u medjuvremenu i vratila, a stelkinog broja vise ne bi'...uzas...nije nam sudjeno :girl_haha:
kupih joj neke druge u medjuvremenu + gomilu neke druge garderobe :crazy:

ah da...nisu uzivo lepe kao na slici...a-a...