Main Menu

Juce na Tasmajdanu...

Started by anelore, June 30, 2010, 11:11:52 AM

Previous topic - Next topic

Tchi

uh stomak mi se prevrce od takvih stvari, jadan mali decak, koliko li je tuzan bio dok ga je trazio medju ljudima, meni kazu vaspitacice da maksa kad vidi mamu koja lici na mene potrci onda stane i bude tuzan ili place i to sam videla sada na aerodromu, nije bio sam sa tatom je bio, ali je gledao gde sam, potrcao prema jednoj plavusi i onda taj strasno tuzni i razocarani pogled, cak uplasen, kad je shvatio da je neka druga zena  :(

veki

ne vidim razlog za gorak ukus, ruzno je od strane njegovog oca sve ceo stav od pocetka do kraja

disco2000

aleks

strasno, jadno dete.
I da potpisem AnuK, vi ste pokusali da pomognete...e sad, to sto ima raznih kretena...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Zumbulica

Jadno dete  :girl_sad:
Vi ste normalno postupili, vise od toga se nazalost ne moze.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Beatrix Kiddo

Mogao je makar da se zahvali sto ste svi pazili njegovo dijete.
Vi ste uradili normalnu i dobru stvar, steta je sto je to ostavljanje, izgleda, kod njih praksa  :(
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

AnaK

Nema on kapaciteta za zahvalnost u toj situaciji. On je bio posramljen i ljut što je bilo svedoka njegovog nemara ili greške...
Janko 23.7.2002.

Elanor

Quote from: AnaK on June 30, 2010, 01:21:59 PM
Nema on kapaciteta za zahvalnost u toj situaciji. On je bio posramljen i ljut što je bilo svedoka njegovog nemara ili greške...
upravo.
sad mozemo samo da se nadamo da nece ponoviti.

btw, za vase vrticke price, ja sam u mladjim razredima osnovne vodila brata u vrtic, i ne secam se da sam ga ikad predala vaspitacicama, cak sam ga retko kad i dovodila do vrata :-[. istina, on se nikad nije bunio.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Finalina

Quote from: anelore on June 30, 2010, 11:11:52 AM
MM mi nakon toga kaze "I opet sam ispao budala sto se mesam u tudje stvari". Ja sam mu rekla da mislim da smo uradili - ne samo nas dvoje, vec svi u parku - tacno ono sto je trebalo i da nista ne moze da me uveri da je trebalo da postupim drugacije. A svejedno, ostao nam je oboma bas bas gorak ukus u ustima.
Eto, morala sam to da podelim sa vama.
nije ispao budala, nikako ..... sreca pa je dete ipak bilo primeceno .... od svega ostalog mi je zlo ( verujem da ste se vi jako potresli )

Saska

da se nadovezem na Dedu, kad je Jova imao neke 3-4 g, u komsiluku je zivela neka porodica sa dva sina, jedan kao Jova, drugi jos manji 18m do 2g najvise. oni su, mucenici, non stop bili sami na ulici, musavi, zarozani. kad prodje neki auto sva deca se sklone, samo ovaj maleni ostane na ulici, ne zna. i onda ja krenem da ga sklonim, a vozac krene da se dere na mene sto ga ne pazim. a kad je stariji krenuo u vrtic vidjala sam je x puta da krene da ga vodi na neki praznik, nema pojma ni koji je dan ni da vrtic ne radi. vi ste uradili sta je do vas, sprecili ste da se mali povredi-ostalo je na dusu oca.

janavi

strašno, stvarno strašno :girl_sad:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

kalimero

jao, anelore, evo krv mi se sledila, ne toliko od priče (mislim, jeste strašno) nego sto mi je to sve što pričaš užasno poznato, isti metod, ista odbrana.....uh, samo da nije isti, tj da nisu to isti otac/sin, ako jesu, a užasno priča liči onda je to već ....uh, ne smem ni da pomislim....

dakle, nema ni dva meseca, bili smo bata i ja u mercatoru, on poželeo da ide u onu glupu tamo igraonicu, ja ga pustila, sedim sa strane, pijem kafu.....odjednom vidim neke žene se unervozile, vrte se oko malog, a on tu negde ko bata, možda malo stariji, musav, raspojasan, nazuva cipele ali pertle u čvor i ne ume i zapeo, ali plače i mumla, ali nikoga ne doziva i nece nikome da kaže niti ko ga je doveo, niti kako se zove niti išta..... i tu se i ja umešam, mali već nazuo maltene cipele i kreće da odlazi iz igraonice i ko zna gde će, ajd nema tu kola, al ne možeš da pustiš dete samo.....
ja ga jedva zadržim, druga žena otrči do obezbedjenja da jave na razglas da se dete izgubio, sve u svemu tu smo se "bavili" jedno dobrih 20 minuta malim i verovatno je bilo i više pre no što sam ja primetila.....

odjednom stiže otac, ali baš taj opis koji ti daješ, isto tako otresit, mali mu se baca u zagrljaj a na naš komentar da se baš uplašio on nam odbrusi isto "ma, ajd sad, 5 minuta me nije bilo!" i odoše......

uh, samo da nije isti, ali mi to sve previše poznato zvuči, u krajnjem slučaju vratilo mi je film :(
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

disco2000

Jao, ja ovu temu ne mogu vise da citam.

Margarita

Deda

Saska, bezobraznice :burko:
Zar brata rodjenog tako u vrtic  :lol:
Moja sestra od ujaka (inace 1960.-god) je pre godinu-dve priznala kako je strasno udarila moju sestru ('68)  kad su bile male, tako i ti sad priznajes zlodela  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006