Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

bubi

Kali, jesi li u Bgd rodjena?
ja sam imala taj problem zbog rodjenja u Vrscu a drzavljanstvo se upisivalo po mestu rodjenja oca.
pri tome dva puta su mi izdali sa maticnim brojem a posle kao ne moze.
ja im doskocila tako sto sam kompjuterski sama dodala maticni broj.
trebalo je da idem uVrsac i da dokazujem itd sto ni dan danas nisam uradila

kalimero

i ja i tata rodjeni u Bgd..... izvod iz 2011, nema ni jmbg ni drzavljanstva  :crazy: matori iz Uba, kod njega sve lepo pise  :fool:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

bubi

kalimero

ma, luda, kazem ti..... a letos mi se cudili kad sam ih pitala zasto su netacnu info upisali u batin izvod - ono, istu adresu i ocu i majci, iako nije tako..... kazu "to je praksa"  :crazy:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

evo gledam Aleksin izvod pisu svi JMBGovi i moj i exov i detetov
doduse na medjunarodnom obrascu

nije banka ni salter, ali jeste frustrirajuce. Malopre S dobija mail od advokata da eto primetio je da Malcev izvod iz MKR nije preveden, ja u cudu posto sam poslala medjunarodni izvod koji ima sve podatke a onda moras da okrenes na drugu stranu i tu je legenda na nekoliko jezika, ukljucujuci i engleski. Ali eto on nije video, i ne zna da li je to prihvatljivo :hm:

Elanor

ovde je prihvatljivo, moralo bi biti i tamo
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

martina

Quote from: Glitter on December 04, 2014, 04:53:18 PM

nije banka ni salter, ali jeste frustrirajuce. Malopre S dobija mail od advokata da eto primetio je da Malcev izvod iz MKR nije preveden, ja u cudu posto sam poslala medjunarodni izvod koji ima sve podatke a onda moras da okrenes na drugu stranu i tu je legenda na nekoliko jezika, ukljucujuci i engleski. Ali eto on nije video, i ne zna da li je to prihvatljivo :hm:
ja, i ja imam takav vjencani list
nije mi nizasta trebao dosad, tj mislim da su mi ljetos prvi put trazili za penziju u banci, al to jos nisam predala
a vracali smo zenu jedno 3 puta, prvo je uzela taj medjunarodni i na njega tipkala cirilicnom masinom
pa mi je onda pogresno napisala prezime... pa svasta nesta
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

Quote from: kalimero on December 04, 2014, 04:30:08 PM
i ja i tata rodjeni u Bgd.....

pa to ti je velika greska i samo ti pravi probleme  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Janko 23.7.2002.