Main Menu

Masina za ves

Started by Gost51, September 15, 2010, 05:54:39 AM

Previous topic - Next topic

Gost51

Od nedavno moja masina za ves ne povlaci omeksivac ni u jednom programu. Ponekad povuce dio, pa u posudici ostane onako razrijedjen omeksivac i voda. Mislila sam da je do slabog pritiska vode, medjutim to se desava i nocu kad je odlican pritisak.
Obicna neka Gorenje, 6 godina.
Desava li se nekome?

maxic

Ja cu da lupim, ali jesi li provjerila da ti nije mozda zacepljen taj dio kuda odlazi omeksivac? Ja sam nedavno skinula onu pregradu gdje se sipa omeksivac, pa ispod prstima i slamkom izvukla vise komadica cvrstog kao sapun omeksivaca, koji se ko zna koliko tu talozio.
Naravno ja nemam pojma kako tvoja masina izgleda, ali mi je ovo palo na pamet zato sto sam ga nedavno cistila.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

janavi

meni palo na pamet isto ovo što i maxic, i setih se kali :girl_haha:
čistiš li kaseticu?
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Sigurno je zacepljeno. Iako ne koristim omeksivac, cistim tu kasetu (kod mene je drugacije, jer je masina sa punjenjem odozgo) jer se navlazi prasak pa se zgrudva.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

disco2000

Verovatno se zapusilo...

Deda

Quote from: Xe on September 15, 2010, 09:41:28 AM
Sigurno je zacepljeno. Iako ne koristim omeksivac, cistim tu kasetu (kod mene je drugacije, jer je masina sa punjenjem odozgo) jer se navlazi prasak pa se zgrudva.
Ja prasek, direktno u bubanj, neki majstor kazao da je tako bolje  :lol:. Xe, a sto ne koristis omeksivac ?
Meni se od omeksivaca , taaaako zaprljala masina, stalno je cistim i ona nastavlja
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

Quote from: Deda on September 15, 2010, 10:07:45 AM
Ja prasek, direktno u bubanj, neki majstor kazao da je tako bolje  :lol:. Xe, a sto ne koristis omeksivac ?
Meni se od omeksivaca , taaaako zaprljala masina, stalno je cistim i ona nastavlja
Iskreno, ne volim mekan ves, nekako mi deluje kao da nije dovoljno opran, a peskiri kao da ne upijaju dovoljno kad se brisem. A i volim miris svog parfema na majici, a ne da ceo autobus mirise na isti lenor  :girl_haha:  :crazy: :-[ .
A kako MM ima i alergijsku astmu, spojila sam lepo i korisno  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Gost51

porez na budale
cim je majstor rekao 20 maraka
znala sam da nije nista
skinuo poklopac
pipnuo svasta nesto
i na kraju prodzarao malo zicom i nekom krpom i to je to

Gost51

Quote from: janavi on September 15, 2010, 06:57:15 AM
meni palo na pamet isto ovo što i maxic, i setih se kali :girl_haha:
čistiš li kaseticu?
zaboravih da se nasmijem na ovo
cistim naravno
i mislim na kali uvijek

masina popravljena

Gost51

opet propao sav omeksivac
roknucu se, al prvo cu majstora

detlic

Verovatno sam zakasnila sa odgovorom, ali na mojoj staroj niskoj masini, desavalo se isto, nije htela da prima omeksivac. Pitala sam negde rodjaka u drugom gradu kojoj se time bavi, on kaze, lose uradjene masine, fabricki pa brzo rikne neki senzor koji to regulise. To se lako i brzo menja.

Gost51

Deda

I ja da iskoristim temu i pitam- nama je umreo   :lol: grejac , kupili nov i od tada super pere ali izlaze kamenci iz masine- katastrofa.
Pitanje- da li je to prasak ili kamenac  ?

Margarita

daj i ja da se upisem: masina za pranje isusenje, desava mi ne povremeno da mi na ponekom komadu garderobe ostanu kao masne fleke :blink:
i kad odmah izvadim iz masine, i kad odstoji malo duze
operu se na sledecem pranju
neka ideja sta bi moglo da bude u pitanju?

Deda

Sad bi ti mm reko "Opet si bacila tvoje krpe kod moje trenerke :deda::lol:
Nemam pojma, mozda mas'an omeksivac   :crazy: