Main Menu

Masina za ves

Started by Gost51, September 15, 2010, 05:54:39 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

moma

moma

Zvali majstora. Crkao grijac. Prestacu da koristim omeksivac bar neko vrijeme. I stavljacu svaki detrdzent u bubanj.

Deda

Quote from: moma on January 12, 2018, 12:42:28 PM
Zvali majstora. Crkao grijac. Prestacu da koristim omeksivac bar neko vrijeme. I stavljacu svaki detrdzent u bubanj.
Tecni  :baba:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

moma

I ukljucila sam praznu masinu na 90 C sa pola kg limuntosa.
Javicu rezultat posle pranja peskira.

Glitter

Zar se isplati menjati grejac na 14+ godina staroj masini?

Deda

Sto da ne ,  ima da traje jos 3,4 najmanje , a menjanje kosta maksimum 50 evra.

moma

Majstor kaze da je masina odlicna i da su grijaci svakako potrosni materijal, narocito na nasem podrucju.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Ma iz mog iskustva kada stavis nov deo na nesto sto je napravljeno u nekim drugim vremenima prosto lancano jedno po jedno krene da se kvari (primer onog demonskog kotla iz stare kuce, svaki novi instalirani deo je produvao neki stari lancano)
A sada se u zivotni cek ves masine ne racuna duze od 5-6 godina

moma

Evo ja cu biti srecna ako bude sve ok do ljeta.

Elanor

ja stavljam tabletu a-la-kalgon uz skoro svako pranje. vi ne?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

Ja nikad, dobro da mi je masina živa  :-[
A trebalo bi.

Elanor

jedno vreme nisam, pa kad sam ponovo počela zapušio mi se filter - sve veliki komadi krečnjaka, tvrdi kao kamen, lepo oblikovani oko grejača
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Zavisi od mašine da li se isplati ulagati u nju ili ne - moja mašina za veš je radila ko satić 15 godina do prvog kvara, rado sam platila 4 hiljade za opravku, i sad opet radi dobro...
s druge strane, u prošlu mašinu za sudove sam posle par opravki rešila ne da neću da ulažem, nego da je lansiram napolje što pre :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

Posle ovog pranja sa limuntosom po vratima masine i gumi omo vrata sam vidjela komadice prljavstine. Fuj.