Main Menu

Sve boje noktica :D

Started by cici, December 24, 2014, 09:39:29 PM

Previous topic - Next topic

vrana

gde se kupuje to opi ulje?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

aleks

Cici, super su linkovi, hvala  :kiss1:
Glitt, ja sam to par puta samo Probala, ali definitvno je tako najbolje.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

cici

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Nemoj da me ljubis nego redovno da mazes :D

cici

http://cajkinekandze.blogspot.rs/p/negacare.html

Ovde imate linkove sa recenzijama ka odredjenim prozivodima za negu zanoktica.

maxic

Svidja mi se ovaj serum sto Lani koristi. Sad cu da trazim nesto slicno. Meni su nokti bas suvi, ne listaju se nego prosto pucaju.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

kalimero

Danas Tristam..... divan je :girl_in_love:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Blue

moj savet: ponesite ovo ulje za mazanje zanoktica na posao, pa tamo u nekoj pauzi malo masirajte zanoktice. meni je u pocetku isto mrzelo da ga mazem, ali toliko jeste delotvorno i super da me to bas motivise  :girl_in_love:

ja jutros imam neku pink roze boju noktiju (opet ja teram staromodno  :lol:), sama sam namazala. problem koji ja imam je taj da ne umem da namazem onako nekako pravougaono (tj. ne sa strane), da time opticki izduzim nokat, nego bas mazem po celoj povrsini nokta i onda izgledaju siri i kraci. ali svejedno, lepo izgleda  ;)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Margarita

Ma uvezbaces, samo polako.
Ja mazem alverde kremicu za zanoktice I vidi se razlika posle nekoliko dana redovnog mazanja.

Glitter

blue bas zbog tog pravougaonog mazanja smo ti preporucili lakove sa lepom cetkicom ;)

kalimero

Blue, samo vezba :good:

Moracu da vas poslusam za zanoktice, da ponesem ovamo na posao i mackam svako malo :D
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Nije ulje baš zgodno za posao... tj. za rad. Ja nikad nemam 15 minuta vremena da čekam da to lepo upije, izdržim par minuta, onda počnem nešto da kucam, pa umackaim tastaturu, izgleda kao da sam jela burek nad njom i on se onako cedio...  :rofl: :crazy:

Glitter

bas to, verovatno zato i nisam toliko disciplinovana
ne maste mi se papiri i tastatura

AnaK

Ja sam za ključila da je meni krema za pete ono što je onom Grku Vindex :lol: Elem, namažem ruke i zanoktice pred spavanje, ujutru se oseća razlika. Idealno.
Janko 23.7.2002.