Main Menu

Zamislite da...

Started by Deda, May 01, 2009, 07:27:37 PM

Previous topic - Next topic

janavi

nema tu šta da se misli, igre na sreću su matematički tako napravljene da onaj ko ih organizuje uvek dobija :mrgreen:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Finalina

1,5 milion :think:

nasumično dala onima kojima je potrebno u ovom trenutku, a to je onda isto čista sreća za neke, ako se razumemo...kako došlo tako i otišlo

izračunala bih koliko je potrebno za dobro školovanje dece

kupila bih jedan plac i izgradila kucu, sa pratecim objektima za zivot van grada

povela bih porodicu u juznu Ameriku, na skijanje, obavezno.... u povratku preko Afrike otisli bi na malo krstarenje

ostavila bih pare sa strane za kola, za njih dvoje, kada porastu

pokrenula bih jedan posao koji zelim

otvorila bih poslastičarnicu za sebe i pitala unu da li mogu da joj poklonim salon, iznajmila bih missl stan i kupila kartu za lm da dodje ovde vec jednom

naravno, kupila bih sebi kartu da odem kod glitt na malo duze i da sa njom uredim firmu koju sam dva reda iznad otvorila  :girl_haha:

otisla bih na putovanje, mozda i sama, da obidjem daleki istok  :girl_in_love:

povela bih cerku u NY u šoping

kupila bih bratu stan, kola i najbolju kameru

kupila bih sebi stan na Malti

napravila bih veliku žurku, samo za nas
sve što ostane podelila bih na pet delova
imam li dovoljno? :rofl:

Unabebili

Quote from: Unabebili on May 02, 2009, 12:15:04 AM
aaaaaaaaaa, pa ' de me nadjoste sa temom??? :lol:

1. Kupila bi ocu stan u istoj ulici gde sam se rodila i gde smo proveli dosta sretnih decenija (kucna pomocnica ukljucena u cenu stana dozivotno :rofl:)

2. Kupila par hektara negde u lepom delu Srbije, ogradila debelim i visokim zidovima, izgradila kucu od maksimu 120 kvm, opremljenu fuuuuuuuullllll - shuma i potoche ukljuceni u tih par hektara ;D )

3. Ostatak bi zavrsio pristojno orochen u nekoj svajcarskoj banci

4. Jedno sto 'iljade odvojila da obidjem destinacije koje oduvek zelim da obidjem.

Tek kad bi zavrsila stavke 1., 2., i 3. , rekla bi ocu da se spakuje polako i dala mu kljuceve, muzu da se spakuje - brzo :rofl:, bez kljuceva :music:

iste su mi zelje... :-[...

samo bi se za ovaj daleki istok prikljucila finki .... :girl_haha: :love32:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

cici

Mislim da cemo Finki morati da dodamo :lol:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama