Main Menu

Beba na letovanju, trebaju mi saveti

Started by Tchi, April 30, 2009, 12:52:06 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Jao, ovo me podseti na biser klinca naseg druga...(izvini Tchi na uzurpiranju teme):

Spremili se njih dvoje da krenu sa dvoje dece na more, pa posto je mladji bio bas beba, resili da povedu i babu, da im pomaze. A stariji joj rekao: "Baba, samo da znas, mi te ne vodimo na more da nas cuvas, nego da nam kuvas"  :rofl:

Ajte zene, ne dram'te

Despina

A, L, S

Beatrix Kiddo

Quote from: Despina on April 30, 2009, 02:33:15 PM
Mi planiramo akciju za kraj maja,Sonja ce imati 5,5 mjeseci.Zbog broja djece smo se odlucili za gradic najblizi aerodromu, i planiram da nas sve spakujem u 2 kofera :lol:
Ambiciozno, nema sta :innocent:
Kako ces da izvedes to?  :D
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

maxic

Dedo, Nanny( umalo ti omanuh nick, a i tad bih omanula  :lol::lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Despina

Quote from: Beatrix Kiddo on May 01, 2009, 03:52:20 AM
Kako ces da izvedes to?  :D
Pojma nemam,  imas neku sugestiju, ti imas duzi staz sa troje?
A, L, S

Beatrix Kiddo

Quote from: Despina on May 01, 2009, 11:00:04 AM
Pojma nemam,  imas neku sugestiju, ti imas duzi staz sa troje?
Zato te i pitam, jer ja ne uspijem malo stvari da nosim :D
Ja sam za nekoliko dana u Bg pakovala dva kofera i jos jednu torbicu... Za more tesko da bih mogla da sabijem u dva - peskiri, rekviziti i ostalo (mnogo vise presvlaka - mm i ja se zrtvovali pa ubacili malo stvari)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Despina

A to sam organizovala da stigne autobusom iz Sarajeva :lol:
Prosle godine sam vukla sve odavde, ostavila u Sa. da nas ceka spremno za sljed.godinu.Doduse malo cu maltretirati moje :D
A, L, S

hypolina

Mi smo isli u Istru kada je Nika imala 4 meseca. Bili smo smesteni na ostrvu Krk. Na ovom mestu sam ja insistirala jer je Rijeka ipak veci grad, ima bolnicu i sve sto ne daj Boze moze da zatreba, a Krk je mostom spojen sa kopnom (do Rijeke 10 min.).

Bilo nam je super osim sto je Nika tamo pocela da se budi nocu i do dana danasnjeg nije prespavala vise od 2 sata u cugu.  :D Obisli smo celu Istru. Stavimo je u kola kada joj je vreme za dnevno spavanje i odemo u Rovinj, Porec, Pulu, itd. Ma, divno je...

Putovali smo nocu i put je super prosao. Nije ni skontala da se nesto desava. :)

Ono sto je nama bilo malo problematicno u septembru na moru je varljivo vreme i vetar. Obavezno uzmite sobu sa klimom da mozete da ugrejete za kupanje jer u septembru na moru uvece zna da bude prohladno.
Garderobica isto, dosta toplijih stvari za vece.

Klopu joj nisam pravila jer je tada samo sikila.

Ove godine cemo da ponovimo celu akciju s tim sto cemo se locirati u Rovinju jer je ipak lepse.

Lep provod, gde god da odete...

pra-sence

Eh samo ja necu ici na more ove godine :girl_sad: :wall: