Main Menu

Kreme za ruke

Started by AnaK, October 27, 2009, 09:51:51 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja računam da su ruke izdajnice :lol: pa mažem, mažem, i stalno tražim kreme koje ne ostavljaju masan trag.
Janko 23.7.2002.

Saska

ako ne mažem, ruke su mi zimi bukvalno u ranama. Ustvari koža mi ispuca i pored mazanja.
Ali ne biram mnogo, kupim prvu kremu koju dohvatim.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Saska

hvala na preporuci, baš ću da probam :kiss1:

cici

Ja upravo zelim taj efekat je me mrzi da mazem ruke po 200x dnevno jer vrlo cesto samo sto ih namazem moram da ih operem pa opet namazem pa opet operem :wall:

cici

I sto li ne napisah u jednom postu  :rofl1: :rofl1:
Ovo je krema koja mi za sad daje efekat da ne moram da se mazem ceo dan.

Unabebili

A i da vam dam malecki savet, svima koje imaju problem sa suvim rukama  :flower:

Nabavite sirovi kakao buter
ovde je najpovoljniji i za 1 kg treba da se izdvoji 1500 dinara ( izdelite sa drugaricama  :girl_haha: )

http://www.beoclick.com/Zd_Drim

zagrejte ga na 38-40 C  ( u izvornom stanuju izgleda kao sapun) , naneiste na ruke, upakjute u obicnu najlon kesu i drzite 20 minuta

stvarno preporodi kozu!

(isti taj kakao buter mozete da koristite za suncanje - potpisujem da nikad lepsu i prirodniju bronzanu boju necete postici nego s njim   ;)  ) 
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Dada

Moja zaova ima suvu kozu pa je svasta isprobala a za ruke se kune u najobicniji glicerin. Namaze ga prije spavanja i ruke su joj kao svilene :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Summer

Moja mama je svojevremeno koristila glicerin pre spavanja, jer je imala suvu kozu, a radila u skoli, pe je kreda i spuzva dodatno isusivale. Samo joj je taj cisti glicerin pomagao.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

monochrome

Quote from: cici on February 02, 2014, 06:12:12 PM
I sto li ne napisah u jednom postu  :rofl1: :rofl1:
Ovo je krema koja mi za sad daje efekat da ne moram da se mazem ceo dan.

koristim...mislim da je ovo najbolja krema za ruke ever :good:

Zumbulica

Quote from: cici on February 02, 2014, 06:10:50 PM
Ja upravo zelim taj efekat je me mrzi da mazem ruke po 200x dnevno jer vrlo cesto samo sto ih namazem moram da ih operem pa opet namazem pa opet operem :wall:
Preko dana gotovo da nikad ne mazem ruke, zbog ovoga, a i zato sto nista ne mogu sa namazanim rukama. Zato uvece cesto namazem Pavlovicevu mast, bas debelo, a trenutno imam onu Mixa kremu. Ovaj kakao buter sjajno zvuci.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Pa bas zato preko dana retko namazem.

talas

Zimi pre spavanja namazem ruke kremom za stopala,  dm, plavo belo pakovanje.

AnaK

Mnogo mi se dopada ova kremica:

Upije za 2 min, ne ostavlja masan trag, pakovanje zgodno za tašnu. U DMu kupih.
Janko 23.7.2002.