Main Menu

Budimpesta

Started by Summer, March 25, 2013, 09:53:46 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Lani, idemo svi zajedno a shopping nisam planirala bas iz razloga sto ce nam biti prvi put tamo.
Ovo gore sam videla i zabelezila, hvala i za dodatak  :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

moma

O boze
Gledam ove komentare :rofl:
I sjecam se kako nam je lijepo bilo.
Hotel je bio na dobroj lokaciji KK Opera hotel, tako nesto.... sa garazom, sto je u tom momentu bilo bitno.

Lani

Stacka imam kartu grada pa cu da pogledam gde ti je tacno ovo...

stacka

Hvala, draga. :kiss1:
Ovaj prvi mi je interesantniji.
Mada, ja sam za svaki slucaj vec onu Operu rezervisala, imaju opciju besplatnog otkazivanja a steta da mi pobegne ako nesto drugo ne nadjemo, bas lepo izgleda.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dawn

Deluje kako da je sve na "walking distance" od glavnih znamenitosti...

Lani

Stačka, oba ova apartmana su ti u centru, ovaj prvi odmah kod Sinagoge, to je baš super pozicija.
Rezervisala si Opera apartmane koje sam ja kačila? Oni su baš dobri, posebno ako i dalje nude uslugu privatne garaže. Ostavite tu kola i ne razmišljate o njima do povratka, u Budimpešti ti u principu ni ne treba auto, imaš metro.
Jedino ako budete išli do Akvarijuma, to je bolje ipak autom jer je podalje od centra.

stacka

Da, rezervisala sam te koje si ti kacila odmah, posle sam naletela na ovo :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Quote from: Lani on February 14, 2017, 03:54:22 PM
Sad sam proverila, linkovi smeštaja koje sam ja kačila su OK a nemam nijedan drugi smeštaj osim ta tri da preporučim.  :think:
Jel ti treba neki savet i oko toga šta da obiđete?

edit: Emge, u kom ste vi na kraju od ova dva apartmana bili?
bili smo u www.booking.com/hotel/hu/immo-1-apartments.en-gb.html

mana je jedino parking, malo je teže naći, to je baš centar. Ima garaža relativno blizu, ali nije baš jeftina bila.