Letovanje 2016.

Started by Summer, December 02, 2015, 12:55:59 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Jedan mm prijatelj već 30+ godina ide u Volos, isti smeštaj, ista soba.
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

:cao2: Tasos, sve isto pet puta  :lol:
Ja volim taj osecaj kao da sam se vratila negde  :love32: volim da nesto upoznam malo dublje .... a zivot je svakako kratak da se sve vidi  :lol:
Ali vec prosle godine mi je bilo blago dosadno, ove godine gledam da ih ubedim da nesto promenimo ali tesko. MM je za promenu, a deca nece, kao, kad vec idemo sa vama sta ima da menjamo  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dacko

Jao, mi drugi put već pišemo kao napomenu agenciji da nam daju čak i isti broj apartmana kao prošli put, doduše, za to sam već ja kriva, prosto se podesilo da je najudaljeniji od potencijalnih izvora buke. :girl_haha: A kad sam početkom januara zvala da pitam koja sad agencija drži tu kuću, pošto mi uplaćujemo preko subagenta, žena je odmah pitala da li je prošle godine dolazio moj muž, pa ga još i opisala, ako i sledeće godine budemo išli tamo, moći ću samo da pozovem i kažem 'e, mi smo', odmah će znati koje papire da spremi. :lol:
A meni se sad nešto vraća na Tasos, nego prilično su poskupeli smeštaj. Doduše, to poskupljenje važi maltene za sva grčka mesta, neverovatno mi je kakve se sobice nude (i prodaju!) po Bukingu za minimum 60 evra dnevno.

Lani

Mi taj sistem "isto mesto, ista soba" primenjujemo na Zlatibor, dok preko leta volim da se švrćkam, mada eto i mi smo četiri godine zaredom išli na Tasos. Ne u istu sobu doduše.  :girl_haha:

moma

Quote from: Lani on January 26, 2017, 08:10:21 AM
Mi taj sistem "isto mesto, ista soba" primenjujemo na Zlatibor, dok preko leta volim da se švrćkam, mada eto i mi smo četiri godine zaredom išli na Tasos. Ne u istu sobu doduše.  :girl_haha:
Slicno. I mi na Zlatibor uvijek isto mjesto, ista soba. Na moru volim da promijenim. Mada imam igraca u timu koji ne vole. Tako da... kompromis.

Vila

Mi smo bili zaređali na Tasos godinama, ali smo morali malo da promenimo :girl_haha:
tako da smo sad u fazonu da gledamo hotel, a ne mesto :lol:
Dok deca ne krenu sama na more, onda ćemo opet da krenemo da cunjamo :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Bogami, ja gledam i mesto, tj. okruženje.  :girl_haha: Džaba mi namunjen smeštaj ako u radijusu od 5 km nemam pristojnu plažu.

Vila

Hotel mora da ima dobru plažu inače otpada :lol:
dobro, gledam ja sad i okolo, ali manje se potresam, pošto smo odredili druge prioritete :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

aleks

Jaooo, mi uopste ne razmisljamo o moru  :crycry:
Zvali nas kumovi da idemo na Ibizu, oni ve rezservisali. Bas mi se ide, ali moramo da vidimo oko cuvanja i raspusta i uklapanja...tako da od toga najverovatnije nema nista.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

Stačka, koji vi smještaj imate na Lefkadi?

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Jao stačka što je slatko.  :clap: :girl_in_love:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Meni se najvise dopalo ogromno dvoriste za decu, da budem iskrena. Moji to uvek maksimalno koriste. A, na Lefkadi auto svakako mora da se ukljucuje tako da nam blizina plazi nije presudna...
Ako nesto ne valjda krivicemo Ivana, on je birao ove godine :turpija: :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.