Main Menu

Dezodoransi / antiperspirant

Started by Blue, May 26, 2010, 01:57:10 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

amway kosta oko 10e, ja i zmu ga koristimo oko 9 meseci, sveki ga koristi sama i traje joj oko godinu ipo dana...nema ga u slobodnoj prodaji, bar ne ovde, nego se kupuje od saradnika...ja ga kao sto rekoh koristim skoro 6 godina i ne planiram da ga menjam :)

MissL

Neutro Roberts i zadovoljna sam
sa plavim poklopcem :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

cici

Rexona antiperspirant i zadovoljna sam, svaki put uzmem neki drugi.Dezodorans Nivea, neki svež miris.Od onih slatkastih i kokosa mi je muka.

Dawn

Najviše mi odgovara Rexona, volim da menjam pa skoro svaki put kupim drugi. Nisu loši ni DM-ovi. Adidas su ranije bili super, sad su bljak.

MissL

Quote from: Xe on May 26, 2010, 02:00:19 PM
Antiperspirant nikako, jer mi se upale zlezde ispod pazuha  :crazy:
zaboraviK ovo da potpisem
Stiv 24.11.2003.

Blue

kako se manifestuje ta upala zlezdi?

mislim, ja nikada nisam imala problem sa mirisom (cak i kada se jako preznojim). zaista ne znam sta se dogadja :(
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Meni se pojave kvržice ispod kože, užas.
Najgrđu reakciju u tom smislu sam imala od Lush dezodoransa u kamenu.  :nokti2: Lele kad se setim te agonije.  :girl_cray:

cici

A bila sam ubedjena da su Lush dezodoranski baš dobri, jednom sam htela da kupim ali nisu imali trenutno u radnji.Mada ne mogu da se setim skoro neke reakcije na tu temu.

Blue

strasno, jos bi taj lush trebao biti prirodan, kao  :ces:

ja sam pomislila da mi nije mozda ovo posledica epilacije, ali ne verujem da jeste.

inace, od tih 'prirodnih' preparata, imala sam jezivo pucanje usana od 'body shop' buttera za jako suve usne, sa mirisom breskve (koja ironija  :crazy:). od tada mazem usne onom plavom nivea mascu, sto je najjeftinija (meni je najefektnija) ili nekim kremom, a la pavlovicev.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

MissL

Meni jednostavno oteknu, pogotovo desna strana :think:
Stiv 24.11.2003.

Lani

Ja sve Lushovo obožavam, sapune, kupke, odlični su im šamponi u kamenu ali me dezodorans ubi.  :(

Gost51

mijenjam stalno
volim osvjezavajuce, nikako slatke
fa, rexona, dove, nivea
bilo koji

Finalina

trudim se da ostanem verna omiljenom http://www.arrid.com/ , a u nedostatku najcesce kupujem Lady Speed Stick (neki od 24/7 i neutralnog mirisa, tipa "powder" ) ....probala sam i jos neke ( dove, rexona i sl ) i nisam zadovoljna samo zato sto ih osecam na kozi i to bez razlike da li su u stiku ili gelu  ......one sa kuglicom uopste ne koristim, bas kao ni u spreju ( sa izuzetkom, ako su u paru sa omiljenim mirisom/parfemom  .... npr kenzo amor :D)

janavi

dm u kristalu
potpuno nema miris nikakav
a preko neki dezodorans felce azzuro, zbog mirisa, ne zbog efekta ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Quote from: MissL on May 26, 2010, 02:57:36 PM
Meni jednostavno oteknu, pogotovo desna strana :think:
Oteknu, upale se, vidi se crvenilo, i bole nenormalno  :crazy:
Posle dva-tri dana prodje, ako vise ne koristim antiperspirant.
Uzas, u ravni s ranama od always ulozaka  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL