Main Menu

Dezodoransi / antiperspirant

Started by Blue, May 26, 2010, 01:57:10 PM

Previous topic - Next topic

NenaS

Quote from: Xe on May 26, 2010, 08:50:27 PM
Oteknu, upale se, vidi se crvenilo, i bole nenormalno  :crazy:
Posle dva-tri dana prodje, ako vise ne koristim antiperspirant.
Uzas, u ravni s ranama od always ulozaka  :crazy:

:blink: Znaci ima jos neko kome smetaju?! A ja sam mislila da sam  :crazy: bar su me tako gledali kad sam rekla da burno reagujem na always uloske..

Koristim bukvalno onaj koji mi odgovara i na koji nisam alergicna (bez alkohola). Doskora Felce, sad neki DM-ov, Balea, ljubicasti Triple Effect...Svidja mi se sto jako sveze i neutralno mirise.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

cici

Glitter

always ne koristim godinama, pravili su mi rane :(

Xe

Quote from: NenaS on May 26, 2010, 10:29:39 PM
:blink: Znaci ima jos neko kome smetaju?! A ja sam mislila da sam  :crazy: bar su me tako gledali kad sam rekla da burno reagujem na always uloske..

Koristim bukvalno onaj koji mi odgovara i na koji nisam alergicna (bez alkohola). Doskora Felce, sad neki DM-ov, Balea, ljubicasti Triple Effect...Svidja mi se sto jako sveze i neutralno mirise.
Mislim da ne znam osobu kojoj ne smetaju  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Janko 23.7.2002.

Summer

Dezodoranse u spreju ne koristim odavno, nekako mi ne prijaju. Samo u stiku, uglavnom Neutro ROberts, beli ili Balea sa zelenim cepom. Nisu antiperspiranti, obicni, ali su mi ok. Medjutim, u poslednje vreme mi se desilo par puta ovo sto Blue pominje, da sam se prenojila ruzno, a sveze okupana i sa dezodoransom i nije bila neka strena situacija. Nemam objasnjenje.

Always uloske ne podnosim, imala sam grozan osip od njih pre par godina.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Meni se čini da je to takvo znojenje izraženije kad je velika vlažnost vazduha.  :think:
Janko 23.7.2002.

Finalina

znojenje ima veze i sa garderobom, osim sa atmosferskim uslovima ( ja recimo nisam primetila veliko znojenje ispod pazuha kada je velika vlaznost, a secam da sam pre neku godinu danima boravila vani po izuzetno vlaznom vremenu u sred avgusta .... istina, ja se i ne znojim nesto posebno).... i zimi se neki jako znoje, ali leti se to lakse primeti (ispod pazuha )

AnaK

Ja sam se strašno i osećajuće znojila samo u trudnoći  :nokti2: Pretpostavljam da su hormoni uzrok. :think:
Janko 23.7.2002.

Summer

Nista ne nosim sto nije pamuk/viskoza/lan. Ne podnosim sintetiku, tako da to nema veze sa znojenjem. Moguce da ima veze sa mojim hormonima, imam odavno osecaj da nisu u nekoj savrsenoj ravnotezi. Posle trudnoce sa S, nikako da se vratim na normalno stanje.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Finalina

da, daaa, hormoni nevidjeno uticu ....ja sam to osetila poslednjih godina, valjda sve te oscilacije i stabilizacije manifestuju i taj osecaj

dmi

koristim lycia na pumpicu nema da se kupi kod nas kupovala sam ga u grckoj u cosmo u onoj velikoj parfimeriji (ne mogu da joj se setim imena ali je jedina velika) ovo mi je treca i poslednja sto sam dovukla. jako dugo traju a prskam se svaki dan

plavi joj je poklopac na njoj pise original (u liliju sam vidjala takav isti roll on)
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

janavi

Quote from: Xe on May 27, 2010, 12:45:13 AM
Mislim da ne znam osobu kojoj ne smetaju  :crazy:
znaš, ja samo njih :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

janavi

ovaj DM u kristalu služi da se obezmiriše znoj, potpuno kao voda, nema miris nikakav :clap:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006