Main Menu

Dezodoransi / antiperspirant

Started by Blue, May 26, 2010, 01:57:10 PM

Previous topic - Next topic

Blue

Koje dezodoranse koristite (ako uopste koristite)?

Antiperspirant - da li ne?

Ja sam do sada najcesce koristila neke iz Yves Rochas i sporadicno ih menjala drugima, medjutim, bilo je cestih perioda u mom zivotu, kada ih uopste nisam ni koristila i nije mi ni trebalo. Pre svega zimi ili kada sam na odmoru.

U poslednjih mesec dana mi se 2-3 puta javio problem da se momentalno oznojim (i uprkos dezedoransu/antiperspirantu stavljenom rano ujutro na cisto telo) i to bas onako, kako ne bi trebalo. A nisam izlozena nekoj nervozi, ne znam od cega to zavisi. Inace sada koristim na smenu Clarins dezedorans i Nivea antiperspirant. Cudno mi je sto ovaj Nivea uopste ne vrsi funkciju, kao je antiperspirant, a znojim se samo tako  :ces:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Xe

Antiperspirant nikako, jer mi se upale zlezde ispod pazuha  :crazy:
Koristim onaj kristal, trenutno BU zutidezodorans, a inace koristim neki neutralni, opet sa alkoholom, ako koristim parfem, ili malo jaci ako necu nista sem dezodoransa.
Dobri su i oni alverde DM-ovi  :good:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Nanny Ogg

Ja stalno menjam, nemam neki omiljeni, vec kupujem kako mi se sta dopadne..biram ih po mirisu, tj trenutnom raspolozenju.

I uvek dezodorans, od antiperspiranata me sve svrbi  :crazy:

Ajte zene, ne dram'te

Deda

Meni je super Nivea double effect, fantastican i ne menjam
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Quote from: Blue on May 26, 2010, 01:57:10 PM
Koje dezedoranse koristite (ako uopste koristite)?

:lol:

Odmah sam se setila sada već srećom bivše šefice koja nije koristila nikakve (ne samo antiperspirante) dezodoranse, ni na 40 stepeni  :crazy: jer nisu zdravi.  :crazy:

Ja kao Nanny, kupujem koji mi dopadne šaka i koji mi se u tom trenutku dopadne... Rexonu, Fa, sad imam neki DM-ov od kokosa... samo da nije antiperspirant, par puta sam sa njima napravila sebi haos.  :crazy:

Dada

Koristim dezodoranse, biram ih po mirisu  :)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Xe

Ja ne mog ni te sto su sa puderom umesto alkohola. Sve mi se upali i boliii  :crazy:
Od tog DM-ovog kasljem kao lufa, a bas volim te letnje mirise (kokos, vania, kolacici  :lol: )
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Ovaj kokos je baš dobar dok je recimo njihov mango shit, ispari miris posle pola sata...

Vila

Koristim i jedne i druge, kako kad i kako koji. U poslednje vreme Dove antiperspirante, baš mi leže. Ok mi je i Nivea, pa i Rexona. Omiljeni dezodorans: BU žuti :)
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Blue

meni je rexona bio vrlo efektan, ali cinilo mi se da je to bio antiperspirant  :ces:

inace, koristila sam i felce azzura neko vreme, mislim da je bio sasvim ok.

Lani

E jeste, felce su lepi. Kao i sve njihovo.  :girl_in_love:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

skoro 6 godina koristim ovaj

i ne planiram da menjam, unisex je pa ga koristimo i zmu i ja, traje nam do 9 meseci, nanosi se jednom dnevno posle kupanja, ima neutralan miris pa se ne kosi sa parfemima i sto je najbitnije regulise znojenje...cena mu je malo jaca, ali isplati se jer dugo traje...topla preporuka :good:

edit: i nema belih fleka po garderobi

Blue

glitt, a ko ovaj tvoj proizvodi i koliko recimo kosta (impozantno mi je da 2 osobe mogu da ga koriste 9 meseci).

Lani

To je Amway, mislim da njih nema u slobodnoj prodaji, ali ispraviće me Glitt ako grešim.