Main Menu

Izlasci

Started by chokoladica, October 17, 2009, 03:44:22 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Da li vi izlazite?Mislim, nema veze sto svi imamo decu, vecina i muzeve, nemamo godine da ne bi izlazili  :lol:
Ako izlazite , sta volite? Neki restoran, kafic, klub?  I najbitnije pitanje, kako stojite kada je u pitanju volja za izlascima?
Ja nisam izasla cini mi se, od kad se sence porodila  :hm: I veceras planiram da izadjem posle sto godina, a hvatam sebe da mi se ne izlazi. Koja glupost, sto bih sedela kod kuce subotom uvece(dete kod babe  :lol: ). I upravo sam shvatila da nemam pojma gde bih , tako da, ako postoji neko ko je informisan, svi predlozi dobro dosli  :D

disco2000

Neinformisana i nevoljna za izlaske :mrgreen: Pratim temu sa zeljom da virtuelno uzivam :mrgreen:
Odlaske na koncerte ne racunam u izlaske.

chokoladica

Quote from: Marty Maraskino on October 17, 2009, 03:46:24 PM
Neinformisana i nevoljna za izlaske :mrgreen: Pratim temu sa zeljom da virtuelno uzivam :mrgreen:
Odlaske na koncerte ne racunam u izlaske.
Da, nisam ni ja to imala na umu :)

AnaK

Potpuno sam neupotrebljiva, što se tiče i volje i ideja  :crycry:
Janko 23.7.2002.

cici

Ni volje, ni želje.

chokoladica

AnaK

Ja želju i imam, negde do utorka u podne. Kako se približi hipotetički događaj, ponestane mi volje. :crycry:
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: chokoladica on October 17, 2009, 04:43:23 PM
:think: :think:
Quote from: AnaK on October 17, 2009, 04:44:53 PM
Ja želju i imam, negde do utorka u podne. Kako se približi hipotetički događaj, ponestane mi volje. :crycry:
Mislim da sam poslednji put izašla prošle godine.Ono kad je Choko ukapirala da nisam smor  :rofl: :lol:

Meni se toliko spava uveče a onda sam sledećeg dana posle izlaska potpuno neupotrebljiva, uopšte mi se ne isplati da izadjem  :lol: :rofl:

Kafica

I moje dete odlučilo danas da spava kod bake, a mi smo pozvani na večeru i eskiviramo je i ne da mi se nigde ne ide, nego bi da me puste da prespavam jedno 3 dana :crycry: 
Sinoć mi je palo na pamet da mi nedostaje jedna prava pravcata svadba, a posle opet 3 dana da spavam ;D
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

chokoladica

Zar vas ta bezvoljnost ne nervira?  :think: Mislim, mene nervira sto sam u tom stanju vec sto godina... ono, bas bas

itacka

potrazi na netu,ako svira negde veceras makao bend,veruj mi neces se pokajati
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.06.2010.

cici

Ja sam bezvoljna samo što se tiče izlazaka, i ne nervira me.

Glitter

uopste nisam bezvoljna, bezvoljni su ljudi oko mene, sto me smara generalno
ako ima kakava akcija ja sam spremna za 15 minuta i van...kako prezivljavam sledeci dan to samo ja znam  :lol:

chokoladica

Quote from: Glitter on October 17, 2009, 05:15:49 PM
uopste nisam bezvoljna, bezvoljni su ljudi oko mene, sto me smara generalno
ako ima kakava akcija ja sam spremna za 15 minuta i van...kako prezivljavam sledeci dan to samo ja znam  :lol:
Pa dobro,nije lako, ali nije ni cesto, pa ne vidim zasto se oko toga drami  :rofl:

AnaK

Nemam pojma, ja se tešim hroničnim umorom.  :-[
Janko 23.7.2002.