Main Menu

Sta smo uradile za sebe?

Started by mango, October 18, 2009, 01:29:44 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Evo i ja da prijavim nesto :)
Nakon pregleda pre neki dan prosetala sam gradom uz krem kafu iz Grineta :girl_in_love: (doduse, setala sam trazeci Utrogestan, no nema veze :rofl: ), bas mi je prijalo :girl_in_love:

pra-sence

Najzad sam otisla kod frizera!! Osisala se i isfenirala,imam super novu stepenastu frizuru :clap:.Sinoc sam se i sama ofarbala(doduse nije bas bilo uspesno ali nije ni katastrofa) tako da sam sad neko vreme mirna :)

AnaK

Šopingovala i kafenisala s mango  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Kod frizera ez juzual , subotom.. I kupila sam sebi majicu, jer sam toliko bila frustrirana danasnjim odlaskom kod lekara, da sam morala necim (jos) da se razveselim  :lol:
e da, kupila sam i neke gacarone, i bodi..al ko ce to videti (u skorije vreme) osim mene?  :lol:

Blue

Quote from: chokoladica on November 14, 2009, 06:35:48 PM
e da, kupila sam i neke gacarone, i bodi..al ko ce to videti (u skorije vreme) osim mene?  :lol:

mozes da postavis fotografije, da mi vidimo i divimo se  :girl_smile:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

chokoladica

Quote from: Blue on November 14, 2009, 06:55:35 PM
mozes da postavis fotografije, da mi vidimo i divimo se  :girl_smile:
Nemoj pogresno da me shvatis... nisam toliko ocajna  :lol:  :bighug: :bighug:

Blue

ma dobro sada  :lol:

samo zapamti da muski posmatraci imaju daleko manje ukusa po tom konkretnom pitanju od zena  :rofl:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Kafica

Bila sinoć u pozorištu :) Sad, predstava je na granici (Suzana Petričević je sjajna), ali je izlazak prijao :clap: Zadužila sam drugaricu da me češće cimne takvim povodom :)

Ova predstava
http://www.ukvuk.org.rs/index.php/component/content/article/3-na-naslovnoj/47-poslednja-sansa.html
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Nanny Ogg

Ja izlazila u petak vece, videla neke ljude koje duuuugo nisam  :girl_smile:

I sledeceg petka cu, samo da mi nista ne poremeti planove  :nokti2:

Ajte zene, ne dram'te

janavi

vratih se sa feMiranja
možda sutra imam neke goste :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

mango

U petak bila kod frizera, osisala se krace nego ijednom poslednjih 20 godina, pre toga kozmeticar, posle toga manikir i pedikir... komplet sredjivanje, steta sto nisam uspela masazu da uglavim.

U subotu kafenisala sa AnokmK posle sto pedeset godina ;)

janavi

Quote from: mango on November 16, 2009, 03:15:31 PM
al ste matoreeeee :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

pra-sence

U petak bila kod frizera, osisala se krace nego ijednom poslednjih 20 godina, pre toga kozmeticar, posle toga manikir i pedikir... komplet sredjivanje, steta sto nisam uspela masazu da uglavim.

Blago tebiiiiiiiiiiii

Ivy

:girl_in_love: ja to zovem uzivanje...eh da je bila jos masaza ... ja bih mogla tako svaki dan  :'(

Nera

Da ne bih cekala red u salonu, u subotu sam pozvala frizerku kod mene  :girl_smile:
Dok je Iva gledala Pepu prase, bila sam ofarbana i isfenirana   :dance1: