Main Menu

Sta smo uradile za sebe?

Started by mango, October 18, 2009, 01:29:44 AM

Previous topic - Next topic

Pcelica

Kupila malo sminke,i zakazala tretman lica...za pocetak...i osecam se fantasticno,ne pamtim kada sam se bolje osecala.Uvek je nesto bilo prece,uvek su za nesto bile potrebnije pare.....mmmmm uzivam ljudi i cekam kada ce mm da poludi i kaze da je dosta  :rofl:

cici

Mene najviše kupovina dekorative obraduje, to mi je najsladje.Dodjem kući pa otvaram kutije.

Finalina

sve sto je u kategoriji kozmetika, mene raduje :D .... danas sam imala malu kupovinu u DM-u pa i to cak racunam kada nije povoljniji trenutak za ozbiljnije nabavke ... mene ubi sto i kvantitet i kvalitet moraju biti u proporciji :rofl: , pa sam vec neko vreme u zavetrini kozmetickoh trendova od iskustva :lol:

cici

Mene ubi što me DM i Lilly ne zadovoljavaju :rofl:

Finalina

pa ni mene, kao sto pomenuh, pa ih poturam sebi pod raznim izgovorima "da probam" :rofl:

cici

:rofl: ja više ne mogu da se prevarim ni pod tim izgovorom :lol:

Finalina

e ja mogu, sve dok sam u potrosackom duhu :D

cici

Mene je dokusurilo saznanje da je to bacanje novca i sad više ne mogu :rofl:

Finalina

eh, sada ces me totalno demoralisati

cici

Finalina

nemoj da cutis, daj alternativu :D

cici

Znaš koja je alternativa, bolje da idem odavde dok me ne kamenuju :D

Finalina

koja??? ... pusti kamenovanje, ja cu da te branim

cici

Kako koja, znaš i sama.Kupovina drugih brendova i na drugim mestima.No, to je druga tema.

Finalina

eee pa ne moze to tako cesto ... sta da radim kada prodje pola do sledeceg rodjendana, sto je upravo negde u ovom kriticnom periodu u sred zime kada je najpotrebnija nega :lol:.....a i mogla bi da otvoris tu temu vec jednom i konacno :D