Main Menu

Sta smo uradile za sebe?

Started by mango, October 18, 2009, 01:29:44 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: irma on October 18, 2009, 09:07:58 AM
nasla (po preporuci) fantasticnu kozmeticarku... ja je zovem sve u 1  :D dodje kuci- masaza, pedikir, manikir, tretman lica... fantazija! naravno da smo postale nerazdvojne  :lol:

:girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

janavi

aaaa, to
ja reko ona tvoja dva u jednom ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Ivy

kao Choko...kozmeticar,frizer, manikir, pedikir...soping  :girl_in_love: to ne racunam, to se podrazumjeva jer za to uvijek imam vremena ;D...masaze da  :girl_in_love: bar dva tri puta mjesecno... voljela bih cesce  :-[  .... odradim sve... anticelulit tretman obavezno...ali ostanem po dva tri sata  :girl_in_love:

ucim...tj. uplatila sam sve unaprijed da bih se natjera da ucim  ;D

voljela bih da ja i mm odemo negdje (bilo gdje) na nekoliko dana ...sami ...ali ko zna kad ce se to desiti...  :girl_cray:

gasha

razmisljam intenzivno na ovu temu ovih dana i shvatam da sebi bas puno uskracujem.
Moram na tome da poradim.

Danas sam se pocastila cizmicama, bez racunanja koliko je to casova engleskog deci islicnih stvari. To je prvi korak u mom oslobadjanju.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

mango

Drago mi je da vam se dopada tema, u principu moze da bude prilicno frustrirajuca, bar za mene koja uvek najlakse odustanem od svojih potreba, zarad potreba ostalih clanova porodice. Ove god na pr nisam otisla na anticelulit masazu i LPG iskljucivo jer nisam stigla, a jos gore je sto imam velikih problema sa petom, najbolja drugarica mi je fizijatar, ima svoju ordinaciju, a ja i dalje ne nalazim vremena da odem na tretman... uvek cu od ponedeljka. I da ne nabrajam sta sve ne stizem...

sto se koze tice, otisla sam kod Murada. dobila procenu, uzela preporuceno i prezadovoljna sam.

NikkiL

ufff...i ja se zabrinuh... u poslednje vreme ne mnogo toga, jednostavno ne stizem... cak je i shopping poceo da me nervira jer stalno mislim sta sve jos drugo ceka da bude uradjeno...  :crycry:
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Lani

pra-sence

Cula sam za Murad svojevremeno kad sam isla na neke tretmane.I cula sam da su dobri :)
Ne znam samo da li bih mogla da ih priustim  :think:

jel

tema  :kiss1:

uradila za sebe? nista.

iskreno, meni je shoping smor. kad mi se bas nesto svidi odmah kupujem, al ono iz-radnje-u-radnju, pa jos +svlacionice a za moje kukove nema broja  :'( definitivno mi nije nesto sto prija
druzenje i izlasci mi se podrazumevaju, frizer i ne mora ja se sisam sama  :lol:

nista :ljut:
meni je put straaava. tako da mozda posetim kumu u NY, sama bez dece
jos je njen muz muzicar pa kad zaredjamo po jazz klubovima  :lol:
mada kakve sam srece verovatno ce adaptirati stan kad ja dodjem tako da ce to biti poseta NY majstorima  :girl_haha:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

jel

ustvari moram da priznam da mm radi gomilu stvari 'za mene'
napravi mi omiljeni dorucak sa sve seckanim svacim, prethodno me ostavi da odspavam a jos prethodno mi the best izmasira ledja  :love32:

i jos prethodno me nagovori da izadjem sa drugarima na brzo pice dok on uspavljuje decu  :love32:

joj malo me blam, sto je previse previse je  :lol:

i to 1,2 puta nedeljno bar
My name is Luton, Robin Luton :lol:

NenaS

Sad me je Jel podsetila na to kako "uzivam" u kupovinama... :blink: Lako vama, mrsavicama, da nadjete garderobu... :-\ Upravo pocinjem, nadam se...Za pocetak narucila nesto lepo od Mase u bojama koje volim...Frizer...na po par meseci - da se osisam...Ionako mi ne vredi da se feniram kad za sat izgleda kao da nikad fen i cetku "videla" nije..(sta je tackica.... :rofl:)
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

linga

Quote from: Tchi on October 18, 2009, 12:28:47 PM
jednom u deset dana  :o ja odem dva-tri puta godisnje  :-[ ove godine sam imala jos jedan bonus odlazak za svadbu i to samo zato sto smo bili kumovi pa red je  :D

Pa, imam frizuru koja maltene zahteva feniranje, a kosu perem 2  puta nedeljno, sto znaci da se feniram svaki treci cetvrti put :(

Glitter

najbolja stvar koju sam uradila za sebe prethodnih meseci je sto sam pocela da pijem one vitamine koji su me doveli u red, kao sto vec jednom rekoh placebi ili ne I don`t give a damn...

setnje kupovina frizer to mi je nekako normalno, sam odlazak kod mog frizera je pak malo komplikovaniji proces zbog puta i sve to i da sam malo bolje finansijski potkovana ne bih se libila da odlazim cesce, no racuna da sad i nema potrebe jer pustam malo kosu...ispricah ja celu storiju no poenta je bila u vitaminima  :lol:

mango

Quote from: Lani on October 18, 2009, 07:08:11 PM
Murad?  :think:

http://www.murad.rs/

Jeste to skuplje u odnosu na medicinsku kozmetiku koju sam inace pokusavala da koristim, al' kad saberem sve kreme koje sam u poslednjih godinu dana kupila, a nisam mogla da koristim, pa ih mazala na ruke ili poklanjala, to prevazilazi cenu skuplje murad kreme (iliti sto bi mm rekao - sve se da racionalizovati, samo treba pokusati :lol:)

Lani

:kiss1: Thanks.
Vredi otići svakako.

Meni je koža inače užasno osetljiva i suva, još od ove hladnoće poludi jadna skroz, a i ja s njom/zbog nje  :girl_cray: