Main Menu

Da se i ovdje upisemo (studenti)

Started by Beatrix Kiddo, April 30, 2009, 01:51:09 AM

Previous topic - Next topic

prevodilica

ja nađoh već tri kursa, ali se ne prijavljujem dok ne osmislim logistiku kad i kako ću to, mada je baš interesantno

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

dmi

ovi kursevi su odlicni, ja sam slucajno iskopala bila neki za kompjuterase i poslala svom bratancu ima jedno godinu dana ako ne i vise. i on se prijavio. i zavrsio ga. dete je inace jako radno i kaze da se bukvalno raspadao od domacih zadataka i testova, i da su kursevi vrlo zahtevni. on vec radi treci. sertifikat koji se dobije ako polozis sve testove sa odredjenim procentom (cini mi se da je kod njega bilo 85% + ) kaze da si pohadjao besplatan kurs koji drze profesori sa tog i tog prestiznog fakulteta - sertifikat NE IZDAJE fakultet vec profesori.
ali sve jedno ticko kaze da su kursevi (makar ovi koje je on radio) IZUZETNI.
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Molim te, ali kad te molim nemoj vise ni jedan kurs da gledas bar neko vreme :crycry: :lol:

dmi

Quote from: cici on February 08, 2013, 10:29:44 PM
Molim te, ali kad te molim nemoj vise ni jedan kurs da gledas bar neko vreme :crycry: :lol:

:mrgreen:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

prevodilica

pa to, i mene brine kako da uklopim sa vremenom koje mi je na raspolaganju, jer i računam na to da se ozbiljno radi ako hoćeš nešto da naučiš
sjajno da je neko imao direktno iskustvo sa tim da prenese, tenks

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco