Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

Sorciere

U Nisu radi jedino sala Doma vojske kao kvazi bioskop. Preostala tri ili cetri su se vremenom zatvorila...

I meni je HP teci omiljen  :girl_in_love:
Nina 23.04.2006.

Elanor

ja najvise volim trecu knigu :), ali mi treci film nije bas legao
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

Joj, ja ga ne volim :lol: bas mi je smor :rofl:

linga

Gledali Premoniton, nije tako los.
Run fat boy run, engleska komedija, ja sam se pocepala od smeha, bas mi nesto legao  :girl_smile:

Xe

Quote from: rafa on July 13, 2009, 09:24:54 PM
Jel vi mene zezate ili  Nisu i NS nema bioskopa?  :hm:

HP cu ostaviti za veliki ekran. Imamo sve do sada na dvdju i to originale, cuvam ih ko ikone.  :rofl: gledali sto puta, deca ipak najvise vole prvi.  :girl_haha:

A ja treci.  :girl_in_love:
Nema vise.
Ostala neka sala na Spensu, mala kao kutija sibica, radi zimi. Firma koja je zaduzena za bioskop u gradu je u stecaju  :crazy:
Kad razmislis da je cena jedne karte skoro kao cena pozorisne predstave, ne treba da cudi. I jos gledas losu kopiju kojoj fali kljucnih deset minuta filma (meni se desilo, pa sam ih posteno ocrnila  >:( )
A glumci kostaju, pa scenografija, pa pomocni radnici, meraci svetla, tonci, reziser, kostimograf i izrada kostima...
Ovi samo pustaju traku bezbroj puta, i to losu  :crazy:
Nije tesko izracunati, zar ne?
(karata za pozoriste uglavnom nema, narocito kad je neka bolja predstava u pitanju, te se ocigledno ne radi o novcu).
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

rafa

Ja ne znam sta bioskop ima toliko da kosta.
I ovde su karte 7-8 evra :crazy:, a desilo mi se da nas je svega petoro u sali.  :rofl:
Zvala sam Cineplex da pitam da vodimo decu iz obdanista u prepodnevnom terminu neki radni dan i oni su totalni kreteni.
Prvo, nemaju organizovano 'tog i tog dana, u toliko sati ta i ta predstava', pa da zovu obdanista i summer schools da pitaju. Nego ja, kao zainteresovana, treba da zovem druga obdanista i da ih pitam da li i kad hoce da idu da bi isli zaejdno.  :hm:
Drugo, predstava kosta - sveejdno da li je u sali od 150, 200 ili 300 mesta, pazi sad......1000 evra + Vat, znaci 1150.  :o :o
Misliiiim  :blink:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Finalina

pa sto bi radili u sred sezone letovanja :lol:, ,a ne isplati im se ni da otvaraju vrata,  kosta ih da džedže i cekaju da im neko dodje u prepodnevnim casovima.... svejedno , kretenski je :D

AnaK

Neću da širim temu, ali stvarno moram da  :crycry: :crycry: :crycry: na Nanny-in izveštaj  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

rafa

Quote from: Finalina on July 15, 2009, 12:42:24 AM
pa sto bi radili u sred sezone letovanja :lol:, ,a ne isplati im se ni da otvaraju vrata,  kosta ih da džedže i cekaju da im neko dodje u prepodnevnim casovima.... svejedno , kretenski je :D

ma ne da otvore vrata i cekaju, nego da organizuju pet julskih prepodnevnih termina i kontaktiraju koga treba, sigurno bi napunili sale.
i imali da pokriju sve julske plate samo od prepodnevnih termina.  ;)
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

margo

I kod nas je aktuelan Hari Poter Hari ;D
Mimi i ja junacki odgledale prva cetiri dela. Ja ne mogu da se obuzdam a da povremeno ne zaustavim film i ispitam je da li joj je ista jasno sta se desava :-[ Sve joj je jasno i zapamtila je sva imena, za razliku od mene :-[
Mina 25.07.2003.

Margarita

Jedva cekam Harija u bioskopu! Planiram ga po povratku sa odmora, bez dece. :D Mislim da su jos mali za Harija, imaju bujnu mastu a plase se svega i svacega. :roll:

Poslednji maraton kod kuce smo imali kad su klinci bili na Tari, gledali smo Gospodara prstenova 3 dana zaredom. Uzivancija!

Sorciere

Kod nas je od danas poceo da se prikazuje Hari Poter. Nasla sam i bioskop koji pusta original verziju (na engleskom).  :dance1:
Nina 23.04.2006.

Despina

Gledala 17 again, sladak onaj deckic :)
A, L, S

Nevenche

Quote from: linga on July 14, 2009, 12:18:02 PM

Run fat boy run, engleska komedija, ja sam se pocepala od smeha, bas mi nesto legao  :girl_smile:

naravno. simon pegg je keva