Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Outcast, pa GoT i Fear The Walking Dead, da mi prekrate vreme do nastavka The Walking Dead-a, jelte :lol: Westworld ko zna kad će sledeće godine, pišu ponovo prve epizode, fanovi su ih pročitali...

disco2000

Ups, ovo je filmska, a ne serijska tema... No, naši smo :rofl:

maxic

Gledala sam sinoc simpa komediju francusku  Lost in Armenia, preksinoc Saudi romantic comedy 'nako ali nisam njihov film gledala, pa mi je i to simpa bilo zove se Barakah meets Barakah, i izraelski koji mi se mnogo dopao  one week and one day

Jos sam glendale neki njemacki  center of my world  a veceras isto imam dva komada.
Sjutra idem da vidim Ministarstvo ljubavi, hrvatski, a Ubistvo u Sarajevu preskacem jer mi se poklapa s nekim drugim filmom.
Da udarim ceznju Lani, Vrani , Emge i ostalima sto su ceste na Festu.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

emge

Ako, ako, samo uživaj :kiss1: i da nam javiš šta valja :) kod nas skoro sve ima da se "kupi"

vrana

Hahahaha, da znas da me preseklo malo, ali ipak uzivaj i javljaj sta je za preporuku  :kiss1:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

maxic

Ministarstvo ljubavi je moglo da bude urnebesno, nazalost nije , onako tja. Na kraju filma, ako je reditelj prisutan, sto je ovaj Pavo bio, publika moze da postavlja pitanja.  Izmedju ostalog ga pita neko kakve su prilike u flimskoj idustriji u Hr . On pocinje kako su oni lideri u regionu, kaze parira im samo mozda Ceska, i kako drza.va izdvaja novac za film i kako to sve ima sistem, a u Srbiji je bas lose.  Uopste ne znam na osnovu cega i zasto je imao potrebu da podjeli to kako je u Srbiji basl lose, doslo mi bilo da mu postavim pitanje i ja.

Elem Unknown girl francuski mozete preskociti, ali preporuka za Lost in Armenia, ko voli komedije.

Distinguished citizen mi je promakao danas jer sam u progresni bioskop otisla, to cete mi pomoci da kupim , kazu da je bas dobar.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

maxic

Little Wing - finski, odlican.
In between izraelsko palestinski solidan, puno tema naceto
Dean, americki, sladak, tuzan i smjesan istovremeno, jako mi se dopao, nadam se da ce zaigrati i u redovnim kinima.
Sutra mi ostaje Seven seeds, a onda sledece nedelje  best of fest, pa sta bude.

Sigurna sam da sam jos neki pogledala ali ne mogu sad da se sjetim, moracu da progledam ulaznice.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Urbana

Filmovi domaci strani, serije .... ja ukucam godinu kad trazim, sasvim solidan izbor filmova posebno domacih, a i stranih
https://andrija-i-andjelka.com/
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Zumbulica

Quote from: anelore link=topic=109.msg996842#msg996842 dja ate=1491888867
Ja pre neko vece u prebacivanju naleteh na Criminal minds na nekom kanalu, odgledala sam mozda 1 minut cele epizode, i shvatila da ja ne mogu vise takve serije da gledam. Stvarno sam baba postala, ali ono mi je stvarno delovalo kao "Kad jaganjci utihnu" i CSI na steroidima, prosto mi je bilo mucno da gledam.
Bas  :lol: i sve mi je nesto na steroidima, odlicno poredjenje  :lol:

Ja sam sinoc trazila sta da gledam i nasla Allied sa Bred Pitom, smorila sam se posle 15 min i odustala ....... Bred onako u svom maniru, ne da mu je legla kostimografija  :girl_haha: ali doooosadan  :crazy: Ona francuska glumica glumi previse cisto i prenaglaseno, nimalo mi nema šarma. Prica razvucena i dosadna za pracenje.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

stacka

Mi smo nedavno gledali Contratiempo i El Cuerpo, nemam pojma da li ste ih pominjale.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

ja ovih dana retko filmove gledam ali posto sam gledala prvi deo John Wick koji je stvarno bolesno dobar film, Stiv je porucio i pogledao drugi deo i stvarno ga je bas nahvalio

anelore

Blade Runner 2049 je vizuelno zapanjujuci, i tematski izvrstan, bas tera na duboko razmisljanje. Neke od scena su mozda malo preduge, i tempo je generalno spor i dosta lici na onaj iz prvog filma. Uopste je osecaj prilicno slican, narocito ta neka opsta seta, cak i tuga. Rajan Gosling je odlican, odlican. Dve glavne zenske uloge igraju Ana de Armas i Sylvia Hoeks, koje ranije nisam gledala, a obe su odlicne, sjajne, narocito Sylvia Hoeks. Dzared Leto je za moj ukus mogao da bude malo manje pretenciozan, ali je i on u funkciji glavne price.
Film je apsolutno za gledanje na velikom platnu. Muzika je odlicna i u potpunosti podrzava radnju, zvuk je mocan i prozimajuci. Ja sam gledala u 2D, ne znam da li se kod nas daje u 3D jer sam isla na opciju najblizeg bioskopa - u Big Fashion, koji zdusno preporucujem svima sa ove strane reke, jer nema guzve ni u trznom centru ni u bioskopu.
Sve u svemu, za one koje su voleli prvi film od mene apsolutna preporuka i za ovaj. Film nije samo nastavak vec i nadogradnja tema koje je prvi film pokrenuo, i za mene je vise nego dobrodosli otklon od bezbrojnih DC i Marvel filmova. Ne dajte da vas trejler zavara, film uopste nije nabijen akcijom niti su specijalni efekti usmereni na eksplozije i jurnjave. Film je drama, noir film smesten u SF okruzenje, i to sve u najboljem smislu te reci.
Jos za ljubiteljke SF-a da kazem da Vilnev, koji je rezirao BR 2049 treba da rezira i novu verziju Dine za, koliko shvatam, veliko platno, i da nakon ovog filma, ne mogu da to da docekam.

Elanor

anelore, hvala :flower:
jos samo da nadjem drustvo za bioskop, imam utisak da ce se mm smoriti :girl_sigh:

ko bi igrao muad'diba?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Da se pridružim oduševljenju novim Bladerunnerom, sve mislim kao Anelore :girl_in_love:
Meni je samo zvuk bio prejak, ali to je valjda do bioskopa; a iako sam gledala u 3D, volela bih da nisam - 3D je počeo da me smara, a ovom filmu zapravo uopšte nije ni potreban.
Meni je poseban utisak ostavio Harrison Ford, taj čovek je tako prirodno izneo tolike antologijske uloge - i godine mu stoje sjajno :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Ja volim starog Blade runnera, nisam sigurna da li ga je mm gledao.  :think:
Stvarno me zanima kako H. Ford sad izgleda u tom filmu/okruženju, posle toliko mnogo godina.