Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

After news hit that #Matrix4 and #JohnWick4 will be both released on the same day, the internet proclaimed May 21, 2021 as #KeanuReevesDay...
Eto neceg interesantnog :rofl:

disco2000

Klaus, Netfliksov :love32: Eto, ima i nominaciju za Oskara, npr. a Frozen 2 nema :lol:

Lani

Klaus nam je u planu da gledamo.

stacka

Odgledali smo ovih dana par filmova.

Za pocetak - Klaus, prelep je :love32: obavezno pogledajte.

Jojo Rebit, isto sjajan, skroz zasluzena nominacija za Oskara, sto za film sto za Scarlet.

Bombshell - film drzi paznju sve vreme i iako nije tematika koja je "zanimljiva" vecem delu publike isto preporuka. Charlize je odlicna, jasno mi je zasto je nominovana i ona.

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Pepi

Nikad sama ne bih izabrala ove filmove, ali sam sticajem okolnosti gledala i baš su mi se dopali: Princeze idu u provod i Zelena knjiga.

Lani

Jojo ćemo da gledamo na Festu, Klausa isto planiramo.
Ne na Festu.  :girl_haha:

emge

Zelena knjiga je bila na prošlom festu, odličan je film.

Lani

Meni je bio totalno razočarenje i pored toga što su mi u startu očekivanja bila minimalna. Pisali smo već prošle godine posle Festa o tome, bila sam u manjini.

Zumbulica

Ja sam počela Zelenu knjigu i nešto mi nije bilo nimalo interesantno da nastavim  :-[
Odgledala sam Dečak u prugastoj pidzami negde na teveu, drugi ili treći put. I oduševila se potpuno, kako je napravljen, kako prenosi emociju, kako je zaokružen, kako je sve stalo bez sekunde viška ili manjka. Meni je remek delo!
Odgledala sam i Dvanaest godina ropstva, već sam gledala polovično ranije. I, nešto mi fali  :think: Osim Lupite i Bred Pita, i gospodje Šo, sva ostala gluma mi je bila nategnuta ili prenaglašena .... ne znam, baš me nije poneo iako sam sa pažnjim gledala.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

stacka

Parasite - genijalan potpuno i uvrnut na mnogo nivoa :crazy: :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Zumbulica

Gledali tata i ćerke u bioskopu Nož u ledja, kažu da je genijalan.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

prevodilica

Da li je gledao neko novu verziju Malih žena?
Ja toliko volim prethodnu postavu, sa Vinonom Rajder, da me je strah ovu novu da pogledam, a pročitah juče da je nominovan za 6 Oskara  :o

Lani

Pa hvale ga dosta a ja volim priču pa bih ga baš gledala. Videću i Ivu da uhvatim da idemo zajedno.

disco2000

Ja sam izdvojila nekoliko filmova o Berlinu ili snimane u Berlinu.
Za početak, ne gledajte Berlin, i love you, imdb ocena je mnogo blaza nego sto bih ja bila :rofl:

prevodilica

I ja čekam da se deca vrate od babe i dede, pa za vikend da idemo da pogledamo