Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

maxic

Citam vas o Festu, pa se nadam da ce i nama uskoro doci nesto intresanto, cini mi se da je polovinom marta internacionalni festival filma, a ovog vikenda min italijanski fllm fest. Sad cu bas da vidim da li ima neka komedija ili laganica da odem.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lani

Quote from: vrana on February 19, 2016, 01:13:56 AM
21 gram je meni odlican film  :good:
te godine je bio i vavilon, ako se dobro secam
isto fenomenalan
mozda i slon gas van santa, koji mi je i dan danas remek delo, iako, cini mi se, kasnije nije ni otupljen za redovne bioskopske projekcije. a bio je kanski pobednik

Gledala sam i 21 gram i Vavilon te godine, oba su odlična ali ne bih ih gledala ponovo, teški su i jedan i drugi, posebno 21 gram. Mislim da sam ga nedavno videla da je bio na TV-u.
A sećate se Sinemanije? Meni je i to bilo super, taman između dva Festa, žao mi je što toga nema više.

vrana

Pa iskreno, meni je Fest vec godinama isto sto i Sinemanija. buduci da nema relevantnih gostiju i nekog oybiljnog prateceg programa, to vec dugo nije festival kakav je ranije bio, vec obicna revija filmova

Ali dobro, ja ga volim i takvog
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Meni, iz moje potpuno sebične perspektive gledaoca, sasvim odgovara.
Shvatam da bi high profile gosti bili bolji za našu kulturu, renome festivala, itd. ali pošto ja nikako na to ne mogu da utičem, onda barem gledam da se zabavim najbolje što mogu.

emge

A meni se čini da i dalje ima bas finih gostiju i svega :girl_haha:
od prošle godine su uveli i one nagrade na otvaranju festa (kad je MIlena Dravić pala) i bio je baš ok program prije projekcije.

A i u ovim manjim salama po gradu budu režiseri, glumci... pogotovo ako je ex yu film.

Mi ćemo izgleda ove godine 11 filmova, računajući i Fontanu  i DKC. S' obzirom da smo završni vikend onemogućeni da idemo na fest, broj nam je popriličan :girl_haha:

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

http://www.imdb.com/title/tt0306734/?ref_=nv_sr_1

Le divorce iz 2003

Sinoc sam ga pogledala, preporuka za lagani film koji ne zahteva previse mozga, a nije komedija ni klasicna romanticna komedija kakve vidjamo

maxic

E super, ovo mi treba. Ma treba nam tema za lagane filmove.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Janko 23.7.2002.

maxic

Super za ovaj link.
I jos gleda mi se nesto lijepo, lagano i neamericki. Mozda neki spanski, talijanski, francuski, pa cak i japanski . Mnogo slatka dva japanska filma sam odgledala na proslogodisnjem festialu. Nema sanse da se sjetim naslova.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Nama je mnogo bio sladak jedan ruski film, mora da sam ga na chick temi rpeporučila,ima ga na youtube-u.

Edit, setila sam se, ovaj:

https://www.youtube.com/watch?v=ilNB7oYfK1o
Janko 23.7.2002.

stacka

Quote from: AnaK on February 26, 2016, 09:54:04 PM
Nama je mnogo bio sladak jedan ruski film, mora da sam ga na chick temi rpeporučila,ima ga na youtube-u.

Edit, setila sam se, ovaj:

https://www.youtube.com/watch?v=ilNB7oYfK1o

Ja sam ga odgledala po tvojoj preporuci tada i potpuno se slazem, mnogo je sladak.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

rafa

Tek sad gledam program i uzimam karte za Fest, skandal  :girl_cray:

Deca sledece nedelje prepodne, emge sta ima od 11h? :turpija:

Uopste ne znam ni sta se preporucuje ove godine, prosle godine sam bas bila zadovoljna izborom.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception