Novi pasosi-gde se najkrace ceka

Started by Masha, April 30, 2009, 10:32:43 AM

Previous topic - Next topic

Masha

Cula sam za neke dve kancelarije na nbgd-u koje nisu "provaljene", a rade samo pasose. Zna neko lokaciju?
Manog, i ja se presabiram, da li je bolje otici u 5 i cekati red ili zapucati na periferiju :think:

cici

Nisam čula za to.Mi imali kao neku vezu na Savskom vencu i hteo da nam zakaže krajem maja.Mi se lepo zahvalili i otišli na drugo mesto.

mango

Quote from: Masha on April 30, 2009, 08:38:26 PM
Cula sam za neke dve kancelarije na nbgd-u koje nisu "provaljene", a rade samo pasose. Zna neko lokaciju?
Manog, i ja se presabiram, da li je bolje otici u 5 i cekati red ili zapucati na periferiju :think:

ima negde na Bezaniji, ali ovo novo u SIV# je cool. Ne moras u 5, dobili su brojeve cak i oni koji su stigli oko 7.

Masha

gasha

Quote from: Masha on April 30, 2009, 08:34:42 PM
:o gasho, kako se zakazuje za taj dan? Ja zvala pre nedelju dana, cika mi rekao 30.jul prvi termin.
da, ovo je sveza vest, od ponedeljka zakazuju za taj dan, jer im se mnogi ljudi koji su zakazivani ranije nisu pojavljivali, pa su odustali od toga.

Ovako mi je sestra ispricala, njen m je otisa ujutru oko 7 , zakazao ,i otisao na posao, a posle su svi troje dosli u 13 i zavrsili.
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Masha

cici

Od kad se raspituješ komotno su pasoši mogli biti gotovi do sad :lol:

janavi

meni je to mnogo glupo
to onda znači ako zakasniš na dodelu brojeva/termina za taj dan, onda moraš da dolaziš opet
pa opet
pa opet...
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Masha

Ivana, ko nas pita. Meni nije jasno kako su uopste dozvolili ovakvu zbrku, da ljudi dolaze u 5 kada nema zive duse u supu/mupu, da se prave interni spiskovi i da moras da dzedzis jos dva sata da tenebi neko precrtao  :rtfm:
Cici, samo me zezaj, vidis da ce se isplatiti  :victory:

cici

Super, stvarno se nadam da ćete to da završite u najkraćem mogućem roku.Baš je smor sve to.

Lani

Kolega mm sve završio u Surčinu i mi ćemo verovatno tamo.
Spremam se na tu avanturu sledeće nedelje  :nokti:

Masha

Lani, vidis da je savski venac opustencija dok se ne procuje :clapping:

Lani

Da, videh sad da je pisala gasha... Idem da ubedim mm  :flower:

Padre

Ja sledece sedmice moram da vadim pasos i l.k. Nikoli. Mislim da se njegova socijalna radnica koja mu je staratelj vec pomirila sa sudbinom da ce joj propasti citav radni dan. 

hypolina

Mm i moj tata su izvadili u Barajevu dok smo bili u vikendici.  Zavrsio sve za sat vremena. Nije bilo zive duse.