Novi pasosi-gde se najkrace ceka

Started by Masha, April 30, 2009, 10:32:43 AM

Previous topic - Next topic

emge

Vila

Drage moje, ako ste mislile da je e-uprava rešila sve naše probleme kada su u pitanju novi pasoši, varate se.
Mm i ja treba da produžimo pasoše deci, pošto su izdati na period od dve godine (u oktobru 2009, pre produženja perioda važenja za decu). Na sajtu MUP-a piše da nam za to treba samo stari biometrijski pasoš i uplatnica. Mm na "E-upravi" zakaže u petak termin za ponedeljak. Mi veselo odemo u MUP na Voždovcu, gde prvo više nema banke, te mm odlazi van zgrade do Dušanovca da uplati >:( a ja u međuvremenu saznajem od mlađahne službenice da nam je državi ponestalo para, te je pre oko 2 nedelje rešila opet da traži izvode iz matične knjige i državljanstva za druge biometrijske pasoše >:( - o čemu, naravno, nije obavestila narodne mase na svom sajtu.  :sissyfight:
Kaže meni službenica "pa što verujete sajtu" :o
"Pa čemu da verujem, (gusko), zakazala sam na tom istom sajtu, a informacije o dokumentima niste ažurirali"
Nismo mi krivi, nemojte da vičete"
A na koga da vičem, sad ovde sa dvoje dece... Tako mi treba, kad sam pomislila da ima nade za nas - e-uprava, zamisli....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Praslin

Čemu onda služi biometrijski pasoš kad mora sve ponovo  :wall: :wall:
Bagra neopevana!  >:(

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Idioti  :sissyfight: :sissyfight: Što verujete sajtu. :wall:
Izvod se nosi na uvid ili mora i fotokopija iz opštine/suda da je kopija identična originalu? :crazy:

Ovo za banku me podseti sad, ni na Paliluli ne radi više banka pa je i mm tako letos trčao da nađe prvu poštu, namolio da ga nekako puste da plati jer je već bio kraj radnog vremena, jedva uplatismo. Tako da, savet za sve koji treba da vade/menjaju pasoše, uplatite prvo negde sve te globe i u SUP sa uplatnicama, nemojte da se oslanjate na to da imaju banku.

emge

Mi smo Marti produžili, tj predali za nov pasoš, jer produženja više nema, bez izvoda iz MKR. I to prije par dana.
Na vratima siv-a 3 je pisalo da treba, na sajtu je pisalo da ne treba, a u mupu (na 20m odatle) je korektorom bilo precrtano da je potreban izvod.
Elem, mi smo ponijeli izvod, ali ga nismo ni izvadili jer niko ga nije ni tražio.

Vila

:o

Pa oni su stvaaaarno.... nemam reči. :crazy:
Da zakažem ja onda tamo? SIV 3 ili MUP?
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

MissL

Ja zakazala u siv-u 3, Vozdovac je katastrofa, stagod da sam tamo radila zavrsavalo se raspravom.
Nadam se da tamo ima banka, mada bih mogla to i ranije da uplatim na nekom drugom mestu za svaki slucaj
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Praslin

Na Nbgd je zgodno što u okruženju imaš banke, čak i ako u policiji nemaš. Ima u opštini svakako.
A i Merkator je odmah pored, da se oporaviš od stresa  :girl_haha:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

emge

U SIVu 3 smo sve završili jako brzo.
Mada, ako imaš trajni izvod, samo ga poneseš na skeniranje, ako baš žele da ga dva puta skeniraju :lol:
Ona je kad je radila Marti pasoš, samo pogledala, vidjela da već ima izvod skeniran i nije ga tražila ponovo.

Prošli put joj je skeniran i vratili su nam ga odmah.

Lani

Ja sam mirna do 2014. za Unu i 2015. za Ivu, morala sam sad da zavirim u dečije pasoše podstaknuta ovom temom. :lol:
Do tada se možda nešto i uredi u ovoj državi. A možda i ne.  :crazy:

Mirka

Ja nekako kao Lani
Jedino što me može poremetiti je da opet promene naziv države  :lol:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

lakalut

I mi smo prosle srede, 4. januara, predali za novi pasos detetu, samo sa starim pasosem i uplatnicom, u supu na Banovom Brdu. Potpuna glupost potrazivanje tih dokumenata vise... :hm:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

zvoncica

Da ne poverujes! Mi definitvno zivimo u zoni sumraka  :blink:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it