Novi pasosi-gde se najkrace ceka

Started by Masha, April 30, 2009, 10:32:43 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Da li je neko skoro podnosio zahtev za licnu i/ili pasos na opstini koja nije ujedno i opstina prebivalista?

stacka

Svekrva zivi na NBGD, podnela zahtev za LK na Starom Gradu jer je na svojoj opstini prvi termin bio za tipa mesec i po dana. Zavrsila je sve bez problema. Pre nepunih mesec dana.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Pitanje - da li je uplatnica išla sa pozivom na broj prema opštini prebivališta ili opštini na kojoj podnosi zahtev?

stacka

E, jbg, to stvarno ne znam, nisam bila sa njom. Jedino da proverim popodne pa ti javim.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Disco, jesi zakazala ili tek treba? Drugarica mi je nedavno rekla da su oni na kraju za dete zakazali pasoš u Šapcu.  :lol:
Sve krcato u naredna dva meseca ovde kod nas valjda.

Logičnije mi je da uplatnica odgovara mestu podnošenja zahteva, ali bolje proveri.

prevodilica

ako se zakazuje online, onda imaš opciju i da generišeš uplatnicu, pa tu stoji kako treba

ja sam za dečje pasoše 27.5. uspela da zakažem za 28.6. termin

disco2000

Generisem uplatnicu tamo, kad ono: "Напомена: Изаберите општину пребивалишта за услуге које се извршавају по месту пребивалишта" i sta to znaci?

stacka, kad mozes, pitaj, imamo u utorak zakazano.

disco2000

Krcato je jer smo pre 10 godina u ovo neko vreme svi vadili nove...

disco2000

Marfi kaze da kako god da odaberem, bice pogresno :lol:

Lani

Quote from: disco2000 on June 10, 2021, 12:00:16 PM
Krcato je jer smo pre 10 godina u ovo neko vreme svi vadili nove...

A i svi kojima su isticali pasoši prošlog proleća/leta nisu hteli da se cimaju jer em se nije putovalo u inostranstvo skoro uopšte, em se nikom nije išlo da se gužva po policijskim stanicama u jeku korone. I sad haos. :hm:

prevodilica

ima i toga
ja sam svoj pasoš predala u februaru prošle godine, a zbog korone nisam stigla da odem po njega, negde jesenas sam preuzela :lol:

disco2000

Pa dobro, sta biste pisale - opstinu prebivalista ili opstinu na kojoj predajete zahtev?

https://plati.euprava.gov.rs/#/

prevodilica

po ovoj napomeni:

Напомена: Изаберите општину пребивалишта за услуге које се извршавају по месту пребивалишта

za pasoše mislim da je svejedno, jer oni mogu da se urade bilo gde u Srbiji, nebitno od mesta prebivališta, a za LK bi bilo drugačije

meni je logično da biram opštinu na kojoj predajem zahtev, ali ne mora da znači da sam u pravu, samo tako tumačim

disco2000

I meni, da njima ode deo kolaca jer fizicki rade na tome :lol:

stacka

Disco, sveki pojma nema, zLaovin muz je popunjavao za nju :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.