Akcija protiv kompjuterskog ulepšavanja ljudi

Started by Manfred, November 04, 2009, 02:38:19 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Manfred se posvetio ekspertizi kardašijan dupeta :lol: pa je našao dokaz da to pre neku godinu ipak nije tako izgledalo :lol:

Janko 23.7.2002.

linga

Ma da, ona je stavila silikone i u dupe, mogla je malo i u mozak, da bar dobije na volumenu  :hm:
A opet, nju smo napravili mi, konzumenti jel te...

kalimero

ma oni su zahebali ceo svet.....cime su zgrnuli pare i zgrcu i dalje,,,,,,
pre neki dan vrtimo kanale, na E kanalu njihov shou, oni sede, jedu neki rodtilj, mljackaju i za to dobijaju kintu bre :crazy: ima ljudi koji to gledaju! Ej, kako neko jede, zvace, mljacka..... :fool:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

e bas kako lani rece, njima u mozak nista ne treba, to su ljudi koji sve znaju sto im treba

oni i paris hilton... mislim stvarno, nisam mogla godinama da se opasuljim sta su ti ljudi uradili da budu poznati i zgrcu pare

i ova prica o njima, to je sve samo reklama, zato to i rade, i uvijek je sokantno, jer ako nije niko ne prica o tome

tako da em je dobro njima, em je dobro ovim cjelodnevnim news ciklusima da imaju cime satima da ispiraju usta, to se treba dati kao ilustracija simbioze u rjecniku. i synergy, ako se pitate what the heck is synergy - this is it, jedno drugo gura

tako da ja sam odavno prestala da imam misljenje, nije to nista s cim trebam da zamaram mozak
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter