Novogodišnji/božićni kalendar

Started by Kafica, November 07, 2009, 01:51:26 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

rafa

This large stocking is a great way to count down the days until Christmas. There are 24 pockets on the front, which are perfectly sized for small sweets or gifts, and plenty of room inside the stocking for Santa to leave lots of gifts on Christmas eve.

:)

Za bombonu, cokoladicu, ili za papiric sa uputstvoom koji kaze 'ceka te poklon/iznenadjenje tu i tu u kuci" li 'danas idemo tu i tu' i sl. Mi smo tako prosle godine sa jednim slicnim kalendarom  :girl_in_love: (obzirom da me je mrzelo da bilo sta od ovih predivnih i kreativnih pravim  :-[ .
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Meni je to mnogo slatka zabava za klince. A i za nas velike.  :girl_haha:
Možda potražim ovu u MS.

emge

Znači treba da smislim zabavu za svaki dan :think:
A, baš sam juče razmišljala kako Marta živi ko bubreg u loju :rofl:

Lani

Kaže mi mm za Ivu, iovako je već pobesnela od slatkiša i igračaka, samo joj još ovo fali.  :lol:

rafa

Pa da, samo im jos to fali.  :rofl:
Nece ni provaliti 'Chrismas groznicu' u odnosu na svaki drugi dan, obzirom koliko se slatkisa trpa i igracaka konzumira.
Jedino sto moji bas vole takve ceduljice 'idi tamo vamo po kuci', lov na blago i te fore, mozda malo akcenat staviti na nematerijalna i neslatka iznenadjenja.  :think:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

Quote from: emge on November 13, 2010, 09:12:38 AM
Znači treba da smislim zabavu za svaki dan :think:
A, baš sam juče razmišljala kako Marta živi ko bubreg u loju :rofl:

:rofl1: :rofl1:

Lani

Znate li koliko je ovo čudo u MS? :crazy: Videla ja danas.
Ako nema metar u visinu...

emge

Lani, piše na linku:
Approx size: L920 x W360mm

:rofl:

Lani

Nisam videla to kad si postavila link, tek juče.  :girl_haha:

lilit_depp

ovde je vec krenulo ludilo, kalendara ima na svakom koraku, kao i cuda od slatkisa koja em su ukusna em lepo pakovana. jos kad krajem meseca otvore markete, sa kuHanim vinom i kobajama...javlja mi se da necu  cesto izlaziti iz kuce. :rofl:
L, L, K

Glitter

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.